PocketBook Color un PocketBook Touch Lux 5 – divi ilgi gaidīti e-lasītāji nonākuši tirdzniecībā

2020. gada 28. jūlijs

PocketBook ar prieku paziņo par divu ilgi gaidīto jauno produktu pārdošanas uzsākšanu, kas spēj mainīt viedokli par e-grāmatu komfortu. Iepazīstiet PocketBook Color – Eiropā pirmo krāsaino e-grāmati lasītāju ar E Ink Kaleido™ 6 collu ekrānu, kā arī PocketBook Touch Lux 5 – vienu no pasaulē vieglākajiem sērijveida jaunās paaudzes e-grāmatu lasītājiem, kas tagad ir pieejams ar SMARTlight.

PocketBook Color – nākamā lappuse e-grāmatu lasīšanā ir krāsaina

PocketBook Color piedāvā pilnīgi jaunu e-grāmatu lasīšanas līmeni, – pateicoties ePaper E Ink Print Color tehnoloģijai, bērnu grāmatas ar ilustrācijām un komiksi, izglītojošā un profesionālā literatūra kļūst daudz iedvesmojošāka un informatīvāka. Ierīce ir aprīkota arī ar Bluetooth un atbalsta audio failus.

Krāsas E Ink ekrānā

Jaunais E Ink Kaleido™ ekrāns var attēlot 4096 krāsas, vienlaikus saglabājot visas E Ink tehnoloģijas unikālās īpašības. Melnbaltajā režīmā ekrānam ir HD izšķirtspēja ar 300 dpi, kas garantē e-lapas asu kontrastu. E Ink Kaleido™ ekrāns nodrošina visoptimālāko un acīm patīkamāko optisko veiktspēju ar ieslēgtu priekšējo apgaismojumu. Turklāt lietotāji var noregulēt katras grāmatas krāsu iestatījumus, viegli pielāgojot tādus parametrus kā kontrasts, spilgtums, gammas korekcija un piesātinājums.

Bluetooth un audio - viss nepieciešamais tiem, kam grāmatas patīk klausīties

PocketBook Color atbalsta 6 populārus audio formātus, kas ir lieliska ziņa visiem audio grāmatu un mūzikas cienītājiem. Ar Bluetooth ir iespējams pievienot bezvadu austiņas vai klausīties audiogrāmatas, izmantojot automašīnas audio sistēmu. Vēl viena noderīga funkcija ir teksta pārvēršana runā teksta failu ierunāšanai kādā no 16 valodām.

Lasīšanas prieks, atrodoties ceļā

Pateicoties kompaktajam izmēram (161,3×108×8 mm) un vieglajam svaram (tikai 160 g), e-grāmatu lasītājs ir ideāli piemērots tiem, kuri bez lasīšanas nevar iedomāties savas ikdienas gaitas. Ierīci ir ērti turēt rokā, lai arī kurp jūs dotos: PocketBook Color viegli ietilpst skolas mugursomā, rokassomiņā un pat jakas vai džinsu kabatā! Priekšējais apgaismojums ļauj lasīt jebkuros apstākļos neatkarīgi no apgaismojuma: transportā, kafejnīcā un pat nakšņojot teltī. E-grāmatu lasītāju ir ērti turēt ar vienu roku, vienlaikus pāršķirot lapas ar skārienekrānu vai priekšējā paneļa pogām.

Izveidojiet savu bibliotēku!

PocketBook Color izceļas arī ar to, ka atbalsta 29 formātus - 19 grāmatu, 6 audio un 4 grafiskos. Tāpēc ierīce ir viena no pasaules līderēm formātu skaita ziņā un sniedz lasītājiem iespēju lejupielādēt saturu bez konvertēšanas. Turklāt, ņemot vērā 16 GB iekšējo krātuvi un atmiņas karšu slotu līdz 32 GB, e-grāmatu lasītājā var izvietot patiešām apjomīgu elektronisko bibliotēku.

Produktivitāte un energoefektivitāte

E-grāmatu lasītājs ir aprīkots ar jaudīgu divkodolu procesoru, kas ļauj viegli tikt galā ar visiem uzdevumiem: jebkuru failu ātru atvēršanu, vienmērīgu lappušu pāršķiršanu, tūlītēju sinhronizāciju ar mākoņa pakalpojumiem utt. Turklāt, pateicoties jaudīgajam 1900 mAh akumulatoram, ierīce var darboties bez uzlādēšanas līdz pat vienam mēnesim.


Vēl viena noderīga funkcija akumulatora enerģijas taupīšanai ir vāka sensors, kas automātiski pārslēdz e-grāmatu lasītāju miega režīmā, kad vāks ir aizvērts.

Unikāla krāsa un stilīgs dizains

PocketBook Color izskatās ļoti eleganti: pārdomātais dizains padara ierīci patiesi īpašu. Vēl viens patīkams pārsteigums ir unikālā Moonlight Silver krāsa, kas lieliski sader ar e-grāmatu lasītāja vieglumu un izsmalcinātību.

PocketBook Touch Lux 5 – laika pārbaudīts hīts ar jaunām superspējām

Pateicoties 6 collu E Ink Carta™ HD ekrānam, viedajai SMARTlight funkcijai un tikai 155 g svaram, PocketBook Touch Lux 5 ir lieliska izvēle tiem, kuri katru brīvo brīdi vēlas pavadīt, ērti un droši lasot.

Viedais SMARTlight

SMARTlight tehnoloģija nodrošina maksimālu lasīšanas komfortu jebkādā apgaismojumā, automātiski pielāgojot ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru. Papildus automātiskajam režīmam lietotājs var manuāli iestatīt priekšējā apgaismojuma spilgtumu un krāsu temperatūru. Kā arī saglabāt šādu iestatījumu veidnes ātrai atlasīšanai un izmantošanai nākotnē. Ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru var regulēt, nepārtraucot lasīšanu, vienkārši displejā pārvietojot pirkstu.

Acīm draudzīgs displejs

PocketBook Touch Lux 5 ir aprīkots ar 6 collu multisensoru HD ekrānu E Ink Carta™, kura galvenās priekšrocības ir nevainojama uzticamība un drošums. Pateicoties šai tehnoloģijai, ekrāna optiskie parametri ir gandrīz identiski parastajai papīra lapai, tāpēc lietotājs stundām ilgi var lasīt, nekaitējot redzei un nezaudējot koncentrēšanos. Turklāt E Ink ekrāns nerada atspīdumu pat visspožākajā saulē, kas ļauj mums ērti lasīt ārā –– pludmalē, parkā vai vienkārši uz balkona.

Izcili viegls un pārsteidzoši stilīgs

Turpinot izcilās Touch Lux produktu sērijas labākās tradīcijas, jaunais modelis ir mantojis iespaidīgo dizainu, kas 2019. gadā ieguva balvu „Red Dot Award”. Tas ir piemērots jebkuram stilam: no ikdienas līdz oficiālajam. Ierīce izceļas ne tikai ar dizainu, bet arī ar stilīgām krāsām:klasiskā tintes melnā un pievilcīgā rubīna sarkanā. Jaunais e-grāmatu lasītājs ir neticami viegls un ergonomisks, turklāt tas sver tikai 155 gramus.

Jaudīgs procesors, 19 formāti un milzīga vieta grāmatām.

Pateicoties jaunajam divkodolu procesoram, PocketBook Touch Lux 5 ir vēl ērtāk lietojams: lietotnes un grāmatas tiek atvērtas ātrāk, lapas tiek pāršķirtas vēl vienmērīgāk. E-grāmatu lasītāja iekšējā atmiņa ir 8 GB. Turklāt PocketBook Touch Lux 5 atbalsta atmiņas kartes līdz 32 GB. Tādējādi jūs iegūsiet iespaidīgu krātuvi visai jūsu elektroniskajai bibliotēkai. PocketBook e-grāmatu lasītāji tradicionāli izceļas ar to, ka atbalsta vairākus formātus, un PocketBook Touch Lux 5 nav izņēmums. Šis modelis atbalsta 19 grāmatu un 4 grafiskos formātus, tāpēc varat aizmirst par laika tērēšanu failu konvertēšanai.

Vairāk nekā mēnesi ilga aktīva lasīšana ar vienu akumulatora uzlādi

E Ink tehnoloģija padara e-grāmatu lasītāju izcili energoefektīvu. PocketBook Touch Lux 5 var viegli darboties ilgāk par mēnesi aktīvas ikdienas lasīšanas režīmā bez atkārtotas uzlādēšanas. Ierīcei ir vāka sensors, kas būtiski taupa akumulatora enerģiju: e-grāmatu lasītājs automātiski pārslēdzas uz miega režīmu pēc vāka aizvēršanas.

Atpakaļ

Tāpat kā daudzi uzņēmumi, "PocketBook" izmanto sīkdatņu tehnoloģiju jūsu lietotāja pieredzes uzlabošanai analītikas un mārketinga nolūkos, lai parādītu Jums atbilstošu piedāvājumu, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm šīs vietnes un trešo pušu vietņu apmeklējuma laikā. "PocketBook" ievēro jūsu privātuma tiesības, tāpēc mēs lūdzam jūs veltīt īsu brīdi, lai gūtu labumu no Pārvaldīt sīkdatņu preferences. Lūdzu, ņemiet vērā, ka obligāti nepieciešamās sīkdatnes vienmēr ir iespējotas. Ja jūs apmierina visu sīkdatņu failu izmantošana, tad vienkārši noklikšķiniet uz Ok šajā uznirstošajā formā. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatņu tehnoloģiju, tās priekšrocībām un to, kā "PocketBook" to izmantot, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu paziņojumu.

Aa HD