PocketBook reklāmas - grāvēji: gaida jauna pārsteidzošu piedzīvojumu sezona!

2021. gada 1. novembris

Šoruden vietnē YouTube - gada gaidītākā PocketBook reklāmu pirmizrāde – četras jaunas reklāmas “Inside your PocketBook” sērijas, kas dzēš robežas starp dažādām pasaulēm. Vēl vairāk piedzīvojumu, fantāzijas stāstu un prātam neaptveramu pavērsienu. Bet esiet uzmanīgi: nekad nevar zināt, kurp jūs aizvedīs jauna grāmatas lappuse!

Visām labajām lietām jāturpinās. Tāpēc gadu pēc pirmo četru sēriju pirmizrādes PocketBook ar prieku piedāvā reklāmu sēriju otro sezonu, kurā stāsta par pārsteidzošajām pasaulēm, kas slēpjas aiz katras grāmatas vāka.

Jaunie videoklipi ir daļa no lielas PocketBook kampaņas, kuras mērķis ir veicināt e-lasīšanu vietnē YouTube un sociālajos medijos. Kampaņas pamatā ir ideja “Inside your PocketBook” - tā atklāj tūkstošiem pārsteidzošu pasauļu un varoņu, kas mūs sagaida PocketBook e-lasītājā.

Pirmajā sezonā kopā ar slepeno aģentu un viņa neparedzamo partneri mēs izbēgām no ļaundariem, izklaidējāmies izsmalcinātā ballē, iemācījāmies lidot uz slotas kāta un iekļuvām pasaku briesmoņa midzenī.

Otrā sezona jūs sagaida ar vēl pārsteidzošākiem un prātam neaptveramākiem piedzīvojumiem. Tāpēc apsēdieties un gatavojieties izbaudīt katru no jaunajām četrām sērijām:

Studentu šausmenīte

Drūmās Viktorijas laika savrupmājas tumšajos gaiteņos un līkumotās kāpņu telpās ir daudz noslēpumu. Tāpēc, brīdī, kad mēs ieraugām izbiedētu meiteni, kas bēg no nezināmām briesmām, labāk ir pasteigties un sekot viņai. Lai gan, kurš teica, ka aiz aizslēgtām durvīm mēs būsim pilnīgā drošībā?

Episkā fantastika vannā

Ja pat drosmīgs elfs un rūķis pa mežu ložņā ļoti klusu, tas nozīmē, ka kaut kur tuvumā slēpjas kas biedējošs! Dodieties bīstamā misijā kopā ar galveno varoni un viņas fantāzijas komandu, un lai cirvja, loka un vannas birstes spēks ir ar jums!

Vesterns sauļošanās krēslā

Mežonīgie Rietumi noteikti nav vieta gļēvuļiem, jo mēs visi zinām, kā viņi ir pieraduši risināt konfliktus. Tāpēc, kad kāršu spēle ievirzīsies nepareizā gultnē, galvenajam varonim būs jādemonstrē zibenīga reakcija. Atliek tikai cerēt, ka viņam pietiks ložu ierocī. Vai arī sauļošanās līdzekļa...

Elegants bruņinieks

Kurš gan nevēlas kļūt par bruņinieku? Katrs viduslaiku kareivis ir gatavs upurēt visu, lai saņemtu šādu pagodinājumu. Visu, tikai ne frizūru! Vai nedomājat, ka lielisks matu sakārtojums var būt svarīgāks par karali? Noskatieties videoklipu līdz beigām, un, iespējams, jūs nostāsies mūsu elegantā bruņinieka pusē!

Skatieties aizraujošās PocketBook reklāmu sērijas otro sezonu, atcerieties pirmās sezonas uzjautrinošās epizodes un neaizmirstiet izbaudīt YouTube hitu, ar kuru viss sākās - 360o reklāmas video ar Šerloku, Drakulu un Sniega karalieni, kas saņēmis jau vairāk nekā 15 miljonus skatījumu.

PocketBook jūs sagaida pārsteidzošas pasaules!Vienkārši pāršķir lapu.

Atpakaļ
Aa HD