Aparātprogrammatūra 6.0 e-lasītājam PocketBook Touch Lux 4: atklājiet sava e-lasītāja jaunās iespējas

2020. gada 21. maijs

Iepazīstiet iespaidīgo atjauninājumu PocketBook Touch Lux 4 ierīcēm: aparātprogrammatūras versija 6.0 jau ir pieejama instalēšanai e-lasītājos. Jaunā programmatūra mainīs galvenās izvēlnes un lietotņu dizainu, ir pievienots EPUB3 grāmatu formāts, atjaunināts tiešsaistes grāmatu veikals*, kā arī ir vienkāršots autorizācijas process vairākos tiešsaistes pakalpojumos.

PocketBook Touch Lux 4 ir viens no zīmola bestselleriem, tajā vieglums un elegance ir apvienota ar augstu veiktspēju un funkcionalitāti. Šis ir uzņēmuma trešais modelis, kam ir pieejama jaunākā aparātprogrammatūra 6.0. Iepriekš atjauninājums bija pieejams e-lasītājiem PocketBook InkPad 3 Pro un PocketBook Touch HD 3.

Aparātprogrammatūras 6.0 piedāvāto inovāciju vidū vēlamies izcelt šīs:

  • Vēl viens grāmatu formāts – aparātprogrammatūra 6.0 ļauj PocketBook Touch Lux 4 e-lasītājam atvērt EPUB3 failus. Proti, pēc programmatūras atjaunināšanas ierīce atbalstīs rekordlielu formātu skaitu: 20 grāmatu un 4 grafiskos formātus.
  • Atjaunināta lietotņu saskarne – aparātprogrammatūra 6.0 maina lietotņu dizainu, padarot tās modernākas. Grāmatu kartes, paziņojumu, vadības un lietotņu paneļi arī iegūs svaigāku izskatu.
  • Atjaunināts grāmatu veikals* – vairāk iespēju, lai iepirktos tiešsaistē, moderna saskarne, pārdomāta navigācija. Grāmatu iegāde tiešsaistē ir vēl vienkāršāka un ātrāka. Ņemiet vērā, ka Bookland veikals joprojām ir atvērts un pieejams no tīmekļa pārlūkprogrammas. Turklāt lietotājam ir jāreģistrējas jaunajā PocketBook veikalā ar Bookland pieteikšanās vārdu un paroli, tādējādi visas grāmatas tiks automātiski pārvietotas uz jaunā veikala kontu, izmantojot PocketBook Cloud.
  • Pateicoties jaunajam dizainam, e-lasītāja galvenā izvēlne ir kļuvusi vēl ērtāka. Lietotājs var konfigurēt Sākuma ekrānu, pievienot nepieciešamo lietotņu ikonas, pārvaldīt ieteikumu sarakstu utt.
  • Ar jauno aparātprogrammatūru autorizācijas sistēma vairākos tiešsaistes pakalpojumos ir kļuvusi daudz ērtāka un vienkāršāka. Varat izmantot vienu kontu, lai ieietu PocketBook Cloud, PocketBook Store un citos zīmola pakalpojumos. Turklāt varat vienkārši piereģistrēties, savā viedtālrunī mobilajā lietotnē PocketBook Reader noskenējot QR kodu.
  • Darbības atsākšana pēc Miega režīma ir kļuvusi vēl ātrāka.
  • Rakstīšana rokraksta režīmā ir vēl ērtāka, ko rakstīšanas process ir kļuvis vienmērīgāks.

Mēs darām visu iespējamo, lai jums lasīšanu padarītu pēc iespējas ērtāku, tāpēc neaizmirstiet atjaunināt PocketBook Touch Lux 4 un atklājiet sava iecienītā e-lasītāja jaunās iespējas.

*e-lasītājiem ar Bookland grāmatu veikalu.

Atpakaļ
Aa HD