2021. gada 5 populārākie e-grāmatu lasītāji: prestižajā reitingā uzreiz iekļuva divi PocketBook modeļi

2021. gada 10. decembris

PocketBook InkPad Color un PocketBook InkPad Lite — šie divi modeļi bija iekļauti 2021. gada 5 populārāko e-grāmatu lasītāju sarakstā saskaņā ar Goodereader.com, kas ir viens no autoritatīvākajiem tiešsaistes žurnāliem angļu valodā par elektronisko lasīšanu.

PocketBook ierīces vienmēr ir izcēlušās ar inovācijām un unikālu funkciju kopumu, kas lietotājiem nodrošina nevainojamu lasīšanas pieredzi. To atzīmē arī Goodereader autori, kuri skatītājus konsultē par pirmo krāsaino e-grāmatu lasītāju ar lielu ekrānu E Ink Kaleido ™ Plus, kā arī par pieejamāko e-grāmatu lasītāju ar unikālu 9,7 collu ekrānu.

Piekto vietu 2021. gada e-grāmatu lasītāju pieciniekā ieņēma PocketBook InkPad Color. Recenzents atzinīgi izsakās par novatorisko E Ink Kaleido ™ Plus ar krāsu ekrānu, kas ir ideāli piemērots komiksu, mangu, grafisko romānu un PDF failu lasīšanai.

Trešajā vietā reitingā ierindojās vēl viens jaunums no PocketBook. Mēs runājam par InkPad Lite e-grāmatu lasītāju, kas tirgū tika laists šoruden. Pirmā lieta, kas piesaista jūsu uzmanību šajā modelī, ir tā lielais ekrāns un atjauninātais dizains ar sānu vadības pogām. Ierīce patīkami pārsteidz arī ar savu cenu – PocketBook InkPad Lite ir vispieejamākais e-grāmatu lasītājs ar 9,7 collu ekrānu.

PocketBook regulāri iepriecina lasītājus visā pasaulē ar jauniem modeļiem, kas atšķiras ne tikai ar nosaukumiem, bet arī unikālām tehnoloģijām, funkcijām, ekrāna izmēriem utt. 2021. gads nebija izņēmums, un tas, ka prestižajā Goodereader reitingā iekļuva uzreiz divi PocketBook modeļi, ir lielisks zīmola popularitātes un atbilstības pierādījums.

Šeit varat noskatīties visu Goodereader 2021. gada 5 populārāko e-grāmatu lasītāju apskatu.


Atpakaļ
Aa HD