Aparātprogrammatūra 6.0 e-lasītājam PocketBook InkPad 3 Pro – liels vizuāls atjauninājums

2020. gada 8. maijs

Ilgi gaidītā aparātprogrammatūras versija 6.0 e-lasītājiem PocketBook InkPad 3 Pro jau ir pieejama instalēšanai. Šajā programmatūrā lietotāji atradīs virkni patīkamu atjauninājumu: jaunu galvenās izvēlnes un lietotņu dizainu.Tāpat kopš šī brīža e-lasītājs atbalsta pat vēl vairāk formātu, jo ir pievienots EPUB3 formāts, un bez konvertēšanas ir pieejami jau 20 grāmatu formāti.

Ikviens PocketBook veiktais programmatūras atjauninājums ir izstrādāts, lai padarītu e-lasīšanu vēl parocīgāku un ērtāku. Uzņēmuma produkti regulāri tiek aprīkoti ar jaunām funkcijām un iespējām, kas padara jūsu e-lasītāja iespējas atbilstošas un aktuālas pat dažus gadus pēc ierīces iegādes. Jaunajā aparātprogrammatūrā 6.0 ir ieviesti šādi atjauninājumi e-lasītājiem PocketBook InkPad 3 Pro:

  • Jauns galvenās izvēlnes dizains: ir pievienots ieteikumu saraksts ar atlasītām grāmatām (jaunākie romāni, bestselleri). Tāpat ir izveidota iespēja veikt e-lasītāja Sākuma ekrāna personisku konfigurēšanu: lietotājs var pievienot nepieciešamo lietotņu ikonas, iespējot vai atspējot grāmatu ieteikumus, u.c.
  • Lietotņu dizaina atjauninājums: aparātprogrammatūras versijā 6.0 ir veiktas izmaiņas lietotņu grafiskajā lietotāja saskarnē, kā arī paziņojumu, vadības un lietotņu paneļos. Atsevišķi ir atzīmējams vēl kompaktākais Mūzikas atskaņotāja lietotnes audiogrāmatu klausīšanai dizains.
  • EPUB3 ir vēl viens grāmatu formāts, ko tagad atbalsta PocketBook e-lasītāji. Tādējādi e-lasītāji InkPad 3 Pro tagad atbalsta 20 grāmatu, 4 grafiskos un 3 audio formātus, kas šāda veida ierīcēm ir patiešām rekordliels skaits.
  • Autorizācijas sistēma ir kļuvusi vēl ērtāka. Pateicoties jaunajai aparātprogrammatūrai, tagad jūs varat izmantot vienu kontu, lai pierakstītos PocketBook Cloud, PocketBook Store un citos zīmola pakalpojumos. Tāpat iespēja autorizēties savā kontā ir pieejama, savā viedtālrunī mobilajā lietotnē PocketBook Reader noskenējot QR kodu.
  • E-lasītājs darbosies vēl ātrāk. Aparātprogrammatūras 6.0 instalēšana pozitīvi ietekmēs PocketBook InkPad 3 Pro sniegumu: ierīce ātri iziet no miega režīma, skārienjutīgais panelis reaģē labāk nekā jebkad iepriekš, un rakstīšana rokraksta režīmā ir kļuvusi vēl vienmērīgāka.

Protams, šis atjauninājumu saraksts nav pilnīgs, tāpēc lejuplādējiet aparātprogrammatūras versiju 6.0 un izbaudiet jūsu iecienītā PocketBook InkPad 3 Pro jaunās funkcijas.

Iepriekš aparātprogrammatūra 6.0 kļuva pieejama e-lasītājiem PocketBook Touch HD 3, bet drīz atjauninājumu laidīs klajā arī citiem jaunākajiem PocketBook modeļiem.

Atpakaļ
Aa HD