E Ink Kaleido™ ekrāns – jauna krāsainā ēra e-lasīšanas jomā

2020. gada 3. augusts

E-lasīšanas tehnoloģijas turpina inovatīvi attīstīties. 2020. gadā tirgū sāka piedāvāt jauno E Ink Kaleido™ ekrānu, tas nozīmē, ka tagad aizrautīgie lasītāji visā pasaulē var piekļūt vēl iedvesmojošākmi un visaptverošākam lasīšanas baudījumam. Esam pārliecināti, ka jums ir radušies pāris jautājumu par jauno ekrānu un tā priekšrocībām, un mēs ar prieku atbldēsim uz dažiem no tiem.

Kāds ir Print Color ePaper tehnoloģijas mērķis?

Šo tehnoloģiju izstrādāja E Ink Corporation, lai sniegtu iespēju lasīt acīm drošā ekrānā krāsainu, ilustrētu e-saturu — mācību grāmatas, zinātniskās pamācības, uzziņu literatūru, komiksus, bērnu grāmatas, zinātnisko un biznesa literatūru.

Ar E Ink Kaleido™ krāsainie rasējumi, grafiki un diagrammas kļūst daudz informatīvākas E Ink ekrānā. Lietotāji tagad var lasīt izglītojošas vai biznesa grāmatas, nezaudējot būtisku informāciju. Krāsainais ekrāns padara lasīšanu E Ink ekrānā vēl pilnīgāku un aizraujošāku.

Kas ir E Ink Kaleido™ ekrāns un Print Color ePaper tehnoloģija?

E Ink Kaleido™ krāsainajā ekrānā ir apvienots klasiskais melnbaltais E Ink panelis un krāsaino filtru bloka (Color Filter Array - CFA) tehnoloģija. Tas nozīmē, ka RGB filtrs tiek izmantots ar monohromo E Ink paneli, kas ļauj E Ink Kaleido™ parādīt līdz 4096 krāsām un nokrāsām.

E Ink Kaleido™ ekrāns piedāvā visoptimālāko sniegumu ar ieslēgtu priekšējo apgaismojumu.

Vai E Ink Kaleido™ piemīt visas E Ink tehnoloģijas priekšrocības?

E Ink Kaleido™ ekrāns ir acīm drošs, un tam piemīt visas citas E Ink displejiem raksturīgās unikālās īpašības. Tas ir bez atspīduma, tādējādi nodrošina ērtu lasīšanu ārpus telpām. Turklāt tas ir energoefektīvs — visi E Ink e-grāmatu lasītāji enerģiju patērē tikai lapu pāršķiršanai, kā arī dažām papildu funkcijām, piemēram, priekšējam apgaismojumam, tādējādi ar vienu uzlādi var lasīt līdz pat vienam mēnesim.

Uzzināt vairāk par PocketBook Color e-grāmatu lasītāju, kas ir aprīkots ar E Ink Kaleido™ ekrānu!

Atpakaļ
Aa HD