„PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” — pati pilnība ik sīkumā

2019. gada 21. oktobris

Iepazīstieties ar populārā e-lasītāja „PocketBook Touch Lux 4” maztirāžas izlaidumu izmeklētā zelta krāsā un ar elegantu aizsargpiederumu. Ziemassvētku priekšvakarā „PocketBook” ir sagatavojis vislabāko dāvanu ikvienam elektroniskās lasīšanas cienītājam — īpaši vieglā un izsmalcinātā e-lasītāja ar HD ekrānu un priekšējo apgaismojumu ekskluzīvo dāvanversiju.

Pārbaudīts un augstu novērtēts visā pasaulē

„PocketBook Touch Lux 4” ir viens no zīmola bestselleriem, kas „Red Dot” balvu ieguvušu apdari un ārkārtīgi mazu masu apvieno ar augstu produktivitāti un vairākām progresīvām funkcijām. E-lasītājā ir iestrādāts sešu collu daudzskārienu HD ekrāns „E Ink Carta”™, priekšējais apgaismojums un Wi-Fi. Modelis atbalsta vislielāko formātu skaitu tirgū — kopumā 19, ieskaitot četrus grafiskos un divus komiksu lasīšanai paredzētos. Vietējais pakalpojums „PocketBook Cloud” sinhronizē grāmatas visās ierīcēs un nodrošina ērtu lasīšanu jebkādos apstākļos.

Neparasta krāsa izcilai apdarei

„PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” elegantā zelta krāsa lieliski papildina modeļa mūžam aktuālo apdari, kas ir ieguvusi balvu „Red Dot Award 2019”.

Neuzbāzīgais zelta tonis padara ierīci ideāli piemērotu gan vīriešiem, gan sievietēm un uzsver tieksmi pēc pilnības ik sīkumā.

Līdztekus minimālismam un ergonomikai e-lasītājs vēl izceļas ar neredzētu kompaktumu un vieglumu. Modeļa masa ir 155 g, un izmēri — 161,3 × 108 × 8 mm. Šādu izmēru ierīce ietilpst pat džinsu kabatā.

Dāvanvāciņš — apdare un aizsardzība iet roku rokā

„PocketBook Touch Lux 4” ekskluzīvās dāvanversijas komplektā ir elegants vāciņš, kas aizsargās ekrānu no mehāniskiem bojājumiem. Ierīci var nēsāt somā, nebaidoties saskrāpēt ekrānu. Turklāt vāciņš ļauj parocīgi novietot e-lasītāju uz jebkādas virsmas, lai lasīšana būtu maksimāli ērta. Vēl viena „PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” vāciņa izmantošanas priekšrocība ir paaugstinātā energoefektivitāte. Modelī ir ierīkots vāciņa sensors, kas pēc ekrāna aizvēršanas automātiski pārslēdz ierīci miega režīmā.

Papildu garantijas gads

Vēl kāds patīkams „PocketBook” pārsteigums ir „PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” papildu garantijas gads. Kad iegādājaties e-lasītāja dāvanversiju, jūs saņemat vienu papildu bezmaksas garantijas apkalpošanas gadu. Tādējādi „PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” garantija tiek pagarināta līdz trim gadiem.

Kad izvēlaties „PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition” tuviniekiem vai sev, ar ideālo komfortu, izsmalcināto stilu un aizraujošo lasīšanu jūs atsakāties no jebkādiem kompromisiem šajā ziņā.

Raisiet svētku noskaņu ar „PocketBook”.

Atpakaļ
Aa HD