Audiogrāmatas jūsu PocketBook: labākie e-lasītāji ar audio atbalstu

2022. gada 29. marts

Vai jums grāmatu patīk lasīt vai klausīties? Izvēloties mūsdienīgu PocketBook e-lasītāju, jūs varat baudīt grāmatu teksta un audio versijas vienā ierīcē.

Glabājiet visus savus failus vienuviet, izmantojiet jebkuru saturu jums ērtā formātā: ar PocketBook tas ir tik vienkārši! Turklāt, klausoties audio ierakstus e-lasītājā, jūs atbrīvosiet daudz vietas viedtālrunī un ietaupīsiet tā akumulatora enerģiju, kas arī ir liels pluss.

Neatkarīgi no tā, vai lasāt grāmatas vai klausāties tās, PocketBook e-lasītājs kļūs par neaizstājamu ierīci, jo daudzi pašreizējie modeļi atbalsta 19 grāmatu, 4 grafiskos un 6 audio formātus. Pateicoties funkcijai Text to Speech, e-lasītājs atskaņos jebkuru teksta dokumentu, pārvēršot to audiogrāmatā.

Kādu audio saturu varat klausīties, izmantojot PocketBook e-lasītāju?

Audiogrāmatas

Tas ir ideāls risinājums tiem, kas daudz laika pavada braucot, ceļojot vai vienkārši nevēlas pārāk bieži noslogot acis. Daudziem literatūras cienītājiem patīk arī grāmatu ierakstā dzirdamā profesionālā balss aktierspēle, jo īpaši tām grāmatām, kuras lasa pats autors.

Mūzika

Ir ļoti ērti, ja varat klausīties savus iecienītākos ierakstus tajā pašā ierīcē, kurā lasāt, pat nepieskaroties savam viedtālrunim vai audio atskaņotājam. Fona mūzika palīdz koncentrēties uz grāmatu, sniedzot papildu efektu, kas ļauj iegrimt stāstā.

Aplādes jeb podkāsti un citi audio faili

PocketBook e-lasītāji ar audio atbalstu var atskaņot failus šādos formātos: MP3, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Kas ir Text to Speech?

Funkcija Text to Speech jeb teksta pārvēršana runā pārvērš jebkuru teksta dokumentu audiogrāmatā. Tikai daži klikšķi un jūs varat klausīties tekstu vīrieša vai sievietes balsī angļu valodā un vēl 15 valodās. Vienkārši atveriet e-lasītāja izvēlni, aktivizējiet funkciju Text to Speech un turpiniet klausīties grāmatu no tās pašas lapas. Šeit varat noskatīties video par šo funkciju.

Kā PocketBook ierīcē atskaņot audio failus?

E-lasītāju ar audio atbalstu ir viegli savienot ar bezvadu austiņām un citām ierīcēm, izmantojot Bluetooth. Dažas sekundes, un jūs varat klausīties audiogrāmatas vai mūziku, pievienojot PocketBook šādām ierīcēm:

  • Bezvadu austiņas
  • Automašīnas audio sistēma
  • Bluetooth skaļrunis
  • Citas audio atskaņošanas ierīces

Tas nozīmē, ka varat baudīt savu audio bibliotēku jebkurā laikā un vietā: vadot automašīnu, lidmašīnā, transportā, atvaļinājumā utt.

PocketBook e-lasītājs ar audio: kā izvēlēties labāko modeli

Šobrīd ar audio atbalstu var lepoties seši PocketBook modeļi. Katrs no tiem ir unikāls savā veidā, tāpēc jūs noteikti atradīsit tieši savu ierīci!

PocketBook Touch HD 3 ir kompakts un stilīgs e-lasītājs ar acīm drošu 6 collu E Ink Carta™ ekrānu, SMARTlight, Bluetooth un 29 formātu, tostarp 6 audio formātu, atbalstu.

PocketBook Color ir e-lasītājs ar unikālu 6 collu E Ink Kaleido™ krāsu ekrānu. Ierīce ne tikai atskaņo audio, bet arī attēlo ilustrācijas un grāmatu vākus krāsās.

PocketBook InkPad 3 ir ierīce ar lielu 7,8 collu ekrānu, divkodolu procesoru un SMARTlight funkciju, kas pielāgo ekrāna krāsu siltumu. Šis modelis atbalsta 19 grāmatu, 4 grafiskos un 6 audio formātus.

PocketBook InkPad 3 Pro ir moderns e-lasītājs ar 7,8 collu E Ink Carta™ ekrānu un SMARTlight tehnoloģiju. Ierīce ir īsta priekšrocība lasītājiem, kas piekopj aktīvu dzīvesveidu. Ierīce ir aprīkota arī ar Bluetooth un atbalsta audio failus.

PocketBook InkPad Color ir bestsellers ar lielu 7,8 collu E Ink Kaleido™ Plus krāsu ekrānu. Ierīce ir ideāli piemērota jebkuram saturam, sākot ar audiogrāmatām un mūzikas līdz krāsainām bērnu grāmatām, komiksiem, mācību grāmatām un profesionālajai literatūrai.

PocketBook InkPad X ir modelis ar milzīgu 10,3 collu E Ink Carta™ ekrānu, SMARTlight, Bluetooth, Text to Speech un 19 grāmatu, 6 audio un 4 grafisko formātu atbalstu.

PocketBook ir ierīce, kas ikvienam lasītājam sniedz vēl nebijušu izvēles brīvību. Klausieties un lasiet grāmatas savā e-lasītājā bez ierobežojumiem!

Atpakaļ
Aa HD