Jaunais PocketBook Basic 4 — vienkāršs kā viss ģeniālais

2020. gada 8. jūlijs

PocketBook laidis klajā jauno bāzes līmeņa e-lasītāju PocketBook Basic 4 ar jaunākās paaudzes E Ink Carta™ acīm draudzīgo 6 collu HD ekrānu; modelim ir sevišķi mazs 145 g svars. Vienkārši lietojamā ierīce ir ideāli piemērota tiem, kuri novērtē vienkāršību un komfortu.

Tā nav tikai grāmata

Ko jūs sagaidāt no labas grāmatas? Tai vienmēr ir jābūt pa rokai un jāpiesaista ar savu aizraujošo sižetu. PocketBook Basic 4 ir vienkārši lietojams un redzei nekaitīgs gluži kā parasta papīra grāmata, vienlaikus jums ļaujot savā kabatā saglabāt tūkstošiem interesantu stāstu. E-lasītājam ir 6 collu E Ink Carta™ HD ekrāns ar drukātas grāmatas kontrastu, kas ir tikpat nekaitīgs acīm. Šīs ierīces E Ink tehnoloģija pat spožā saulē nodrošina komfortablu lasīšanu: žilbinoša gaisma nebojās aizraujošas grāmatas lasīšanas prieku.

Pievilcīga ierīce, iespaidīgs vieglums

Jaunais PocketBook Basic 4 dizains ir kompakts un stilīgs. Priekšējā paneļa ergonomiskās pogas ļauj vienkārši un parocīgi darbināt ierīci ar vienu roku. E-lasītāja svars ir nieka 145 g, tā izmēri — 161,3 × 108 × 8 mm. Lai kur jūs nēsāsiet savu PocketBook Basic 4 — skolas mugursomā, dāmu somiņā vai pat jakas kabatā —, ierīce ir patiesi kompakta. PocketBook Basic 4 var saglabāt tūkstošiem grāmatu lielu digitālo bibliotēku, turklāt ierīce ir vieglāka un plānāka par planšetdatoru.

Reta uzlādēšana, bez failu konvertēšanas

PocketBook Basic 4 atbalsta 16 populārākos e-grāmatu formātus un 4 grafiskos formātus, vienkāršojot lasīšanu. Ierīce pārskatāmi attēlo vairumu grāmatu un ietaupa lietotāju laiku bez failu konvertēšanas. Izmantojot e-lasītāju, jums nevajadzēs raizēties par akumulatora regulāru lādēšanu. PocketBook Basic 4 var darboties ilgāk nekā mēnesi pēc vienas uzlādes, tādējādi e-lasītājs ir ideāli piemērots ceļojumiem.

Ideāla vieta jūsu bibliotēkai

PocketBook Basic 4 ir aprīkots ar iebūvētu 8 GB atmiņu, tādējādi e-lasītājā var saglabāt vairākus tūkstošus grāmatu. Turklāt ierīce ir aprīkota ar atmiņas kartes (līdz 32 GB) slotu, kas ļauj lietotāja virtuālo bibliotēku papildināt līdz vairāk nekā 15 tūkstošiem e-grāmatu atkarībā no katra lejupielādētā faila formāta un kvalitātes.

PocketBook Basic 4 vienkāršums un vieglums vienmēr ir cieņā

Atpakaļ

Tāpat kā daudzi uzņēmumi, "PocketBook" izmanto sīkdatņu tehnoloģiju jūsu lietotāja pieredzes uzlabošanai analītikas un mārketinga nolūkos, lai parādītu Jums atbilstošu piedāvājumu, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm šīs vietnes un trešo pušu vietņu apmeklējuma laikā. "PocketBook" ievēro jūsu privātuma tiesības, tāpēc mēs lūdzam jūs veltīt īsu brīdi, lai gūtu labumu no Pārvaldīt sīkdatņu preferences. Lūdzu, ņemiet vērā, ka obligāti nepieciešamās sīkdatnes vienmēr ir iespējotas. Ja jūs apmierina visu sīkdatņu failu izmantošana, tad vienkārši noklikšķiniet uz Ok šajā uznirstošajā formā. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatņu tehnoloģiju, tās priekšrocībām un to, kā "PocketBook" to izmantot, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu paziņojumu.

Aa HD