PocketBook Basic Lux 3: vairāk iespēju, vairāk komforta

2022. gada 19. janvāris

PocketBook paziņo par jaunu sākuma līmeņa e-grāmatu lasītāju ar SMARTlight, divkodolu procesoru un Wi-Fi moduli – funkcijām, kas iepriekš bija pieejamas tikai progresīvākos modeļos. Tajā pašā laikā ierīce kļūst arvien vienkāršāka un pieejamāka.

SMARTlight – vairāk nekā tikai priekšējais apgaismojums

Ļoti ērta ir iespēja ieslēgt priekšējo apgaismojumu un lasīt pat pilnīgā tumsā. Tomēr SMARTlight tehnoloģija paceļ lasīšanas komfortu pavisam jaunā līmenī. Tagad jūs varat pielāgot ne tikai ekrāna spilgtumu, bet arī tā krāsu siltumu. Izmantojot SMARTlight, varat izvēlēties lapai siltāku vai vēsāku toni un saglabāt sākotnējos iestatījumus ātrai pārslēgšanai nākotnē.

Drošs E Ink ekrāns – labākā izvēle lasīšanai

PocketBook Basic Lux 3 ir 6 collu E Ink Carta™ ekrāns ar 758 × 1024 izšķirtspēju. Ierīce ir pilnībā droša redzei: pateicoties elektroniskās tintes tehnoloģijai, e-grāmatu lasītāja ekrāns pēc optiskajiem parametriem ir maksimāli līdzīgs drukātai lapai. Ar PocketBook Basic Lux 3 varat baudīt e-lasīšanu bez ierobežojumiem – acis nenogurs pat pēc ilgstošas lasīšanas. Turklāt E Ink ekrāns neatspīd saulē, tāpēc ierīce ir lieliski piemērota arī lasīšanai ārpus telpām.

Wi-Fi un mākoņpakalpojumi - vēl vairāk iespēju

Wi-Fi modulis padara PocketBook Basic Lux 3 vēl ērtāku un lietotājam draudzīgāku. Lietotāji ātri piekļūst grāmatnīcai un citām grāmatu platformām. Pateicoties PocketBook Cloud pakalpojumam un PocketBook Reader mobilajai lietotnei, visa e-grāmatu lasītāja bibliotēka tiek uzreiz ar citām ierīcēm: viedtālruni, planšetdatoru, klēpjdatoru. Turklāt interneta piekļuve ļauj ātri lejupielādēt atjauninājumus un pārvietot grāmatas uz e-grāmatu lasītāju tikai ar dažiem klikšķiem, izmantojot funkcijas Send-to-PocketBook un Dropbox PocketBook.

Visi populārākie formāti

E-grāmatu lasītājs atbalsta 21 formātu (17 grāmatu un 4 grafikas formātus), kas lietotājiem ievērojami atvieglo dzīvi. Jums nav jātērē daudz laika, lai pārvērstu grāmatu no viena formāta citā: PocketBook viegli atver DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF failus. Un pat ar DRM aizsargātus EPUB un PDF failus.

Divkodolu procesors un atmiņas kartes slots

Jaunais divkodolu procesors un dubultā RAM (512 MB) palielina PocketBook Basic Lux 3 ātrumu un lappušu pāršķiršanas vienmērīgumu. Modelim ir 8 GB iebūvētā atmiņa, savukārt papildu atmiņas kartes slots ievērojami palielinās atmiņas apjomu. E-grāmatu lasītāja atmiņa ir pietiekama, lai izveidotu plašu elektronisko bibliotēku ar tūkstošiem grāmatu. Turklāt, atšķirībā no tradicionālajiem e-grāmatu lasītājiem, PocketBook Basic Lux 3 demonstrē lielisku energoefektivitāti – modelis ar vienu uzlādi var strādāt pat mēnesi.

Kompaktums, vieglums, minimālisms

Ierīce sver tikai 155 g, un tās izmēri ir salīdzināmi ar nelielu piezīmju grāmatiņu. Tas nozīmē, ka jūsu bibliotēka var ietilpt ne tikai somā vai mugursomā, bet pat mēteļa vai jakas kabatā. PocketBook Basic Lux 3 ir pieejams melnā krāsā, kas lieliski sader ar gaumīgo un minimālistisko e-grāmatu lasītāja dizainu.

PocketBook Basic Lux 3: funkcionalitāte un vienkāršība patīkamai e-lasīšanai.

Atpakaļ
Aa HD