„PocketBook Basic Lux 4”: cenas ziņā pieejams un īpaši viegls e-lasīšanas palīgs

2023. gada 7. augusts

„PocketBook” ar prieku informē, ka ir izlaidis cenas ziņā pieejamu e-lasītāju „PocketBook Basic Lux 4” ar skārienekrānu un priekšējo apgaismojumu! Tā ir ideāla ierīce iesācējiem ikdienas lasīšanai ar redzei draudzīgu 6 collu ekrānu „E Ink Carta”™, Wi-Fi, mākoņpakalpojumu, saderību ar 25 failu formātiem un nedēļām ilgu akumulatora darbību.

Supervieglais un kompaktais „PocketBook Basic Lux 4” nonāks pārdošanā tuvākajās nedēļās.

Droša e-lasīšana, kas nenogurdina acis

E-lasītājam „PocketBook Basic Lux 4” ir 6 collu HD skārienekrāns ar tehnoloģiju „E Ink Carta”™, kas nodrošina izcilu komfortu un drošību acīm. Ekrāna optiskie raksturlielumi ir gandrīz identiski parastas papīra lapas parametriem, tāpēc ir viegli lasīt stundām ilgi, neizraisot acu nogurumu vai fokusa zudumu. Turklāt ekrāns „E Ink” neatspīd, tāpēc ir ērti lasīt ārā pat spilgtā saules gaismā.

Redzei draudzīgs priekšējais apgaismojums

„PocketBook Basic Lux 4” ar iebūvētu priekšējo apgaismojumu ļauj ērti lasīt jebkādos apgaismojuma apstākļos, tostarp pilnīgā tumsā. Priekšējā apgaismojuma tehnoloģija ir izstrādāta tā, lai tā būtu ļoti draudzīga redzei: gaismas diodes ir vērstas gar ekrāna virsmu, lai apgaismotu e-lapu, nevis spīdētu tieši sejā. Tas nodrošina patīkamu un saudzējošu lasīšanu.

Parocīgs, kompakts un ilgdarbīgs e-lasītājs

„PocketBook Basic Lux 4” ir ērta un kompakta ierīce, kas sver tikai 155 g un viegli ietilpst kurā katrā somā vai pat kabatā. Mehānisko vadības pogu un skārienekrāna dēļ e-lasītājs ir parocīgi un ārkārtīgi viegli lietojams. Tāpat „Basic Lux 4” izceļas ar pārsteidzošu energoefektivitāti: viena pilna ierīces uzlāde nodrošina līdz pat mēnesi ilgu aktīvu lasīšanu!

Jūsu plašā bibliotēka vienmēr ir pa rokai

E-lasīklis bez konvertēšanas ir saderīgs ar 25 grāmatu un grafiskajiem formātiem, tostarp ar populārajiem ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG un PNG. Saderība ar „Adobe DRM” pat ļauj ņemt grāmatas no tiešsaistes bibliotēkām. Un ņemiet vērā, ka, izmantojot „Basic Lux 4”, pa rokai būs visa jūsu bibliotēka — līdztekus iebūvētajai 8 GB atmiņai e-lasīklim ir arī atmiņas karšu ligzda.

Mākoņpakalpojumi un bezmaksas vārdnīcas

E-lasītājā „PocketBook Basic Lux 4” ir ierīkots Wi-Fi, lai būtu iespējams pirkt grāmatas interneta veikalos, ērti pārvaldīt visu bibliotēku un, izmantojot pakalpojumu „PocketBook Cloud”, sinhronizēt failus ar citām ierīcēm.Turklāt pakalpojums „Dropbox” nodrošina ātru un ērtu grāmatu piegādi ierīcē. Ražotājs e-lasītājā ir ieinstalējis 11 vārdnīcas, un bezmaksas lejupielādei ir pieejamas vēl 42 valodu kombinācijas. Tas padara „Basic Lux 4” par izcilu ierīci svešvalodu apguvei un zināšanu papildināšanai.

„PocketBook Basic Lux 4”: cenas ziņā pieejams e-lasīšanas viedpalīgs

Atpakaļ
Aa HD