PocketBook Color – Šveices zīmols laidīs klajā jaunu e-lasītāju ar krāsu displeju

2020. gada 16. aprīlis

PocketBook ar lepnumu paziņo, ka tuvojas inovatīvā e-lasītāja ar 6 collu E Ink Kaleido™ krāsu displeju izstrādes pēdējais posms. Jaunais PocketBook Color kļūs par vienu no pirmajiem e-lasītājiem ar krāsu displeju, kura izstrādes pamatā ir jaunākā E Ink Print Color ePaper Technology.

Jaunais 6 collu PocketBook Color paceļ e-lasīšanu pilnīgi jaunā līmenī, padarot to vēl izklaidējošāku, iedvesmojošāku un informatīvāku. Šajā ierīcē ir paredzēts izmantot jaunākās paaudzes E Ink Kaleido™ krāsu displeju, kas spēj attēlot 4 096 krāsas. PocketBook Color displejs sniedz acu drošību un visas citas E Ink displejiem raksturīgās unikālās īpašības. Pateicoties 300 dpi izšķirtspējai, tradicionālais melnbaltais teksts joprojām ir nevainojami skaidrs.

Uzlabota e-lasīšana acīm draudzīgā displejā

E-grāmatas vēl nekad nav bijušas tik pievilcīgas jaunākajiem lasītājiem. Ierasto melnbalto lappušu vietā, kas nespēj nepārtraukti noturēt bērnu uzmanību, PocketBook Color e-lasītājs piedāvā izbaudīt visu ilustrēto e-saturu, kas raisa emocijas un kļūst vieglāk uztverams. Bērni, pusaudži un arī pieaugušie noteikti novērtēs jauno iesaistīšanās līmeni aizraujošajos grāmatu stāstos.

Izglītojošs un profesionāls e-saturs e-lasītājā iegūst informatīvāku raksturu

Mācību grāmatas, pamācības, mākslas grāmatas, medicīniskās rokasgrāmatas un biznesa literatūra tagad ir ne tikai baudāmāka acīm, bet arī pilnībā atspoguļo tajā ietverto nozīmi. Visi attēli, grafiki, tabulas, diagrammas, kartes un citas ilustrācijas tagad būs krāsainas – tādas, kādas tās ir sākotnēji izveidojuši autori. Turklāt, kas ir tradicionāli ierasts E Ink ierīcēm, e-lasītājs ļauj lasīt nedēļām ilgi bez uzlādes. Visi šie aspekti padara šo ierīci par ideāli piemērotu skolēniem, skolotājiem, kā arī cilvēkiem, kuriem interesē biznesa literatūra un grāmatas par pašattīstību.

Krāsaini supervaroņi un modes stāsti

Šis e-lasītājs ar acīm draudzīgām krāsām iepriecinās tos lasītājus, kuri abonē žurnālu elektroniskās versijas vai aizraujas ar komiksu grāmatu lasīšanu. Komiksu varoņi un ļaundari E Ink displejā beidzot atgūst savas dabiskās krāsas. Tāpat arī periodiskie izdevumi tagad ir piesātināti ar krāsām, izstāstot stāstus vai raksturojot jaunākās tendences visos aizraujošajos sīkumos.

Krāsu e-lasītāja specifikācijas tiks izpaustas vēlāk. Jauno ierīci ir paredzēts laist klajā 2020. gada jūnijā.

PocketBook Color – Tava nākamā lappuse ir krāsaina!

Atpakaļ

Tāpat kā daudzi uzņēmumi, "PocketBook" izmanto sīkdatņu tehnoloģiju jūsu lietotāja pieredzes uzlabošanai analītikas un mārketinga nolūkos, lai parādītu Jums atbilstošu piedāvājumu, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm šīs vietnes un trešo pušu vietņu apmeklējuma laikā. "PocketBook" ievēro jūsu privātuma tiesības, tāpēc mēs lūdzam jūs veltīt īsu brīdi, lai gūtu labumu no Pārvaldīt sīkdatņu preferences. Lūdzu, ņemiet vērā, ka obligāti nepieciešamās sīkdatnes vienmēr ir iespējotas. Ja jūs apmierina visu sīkdatņu failu izmantošana, tad vienkārši noklikšķiniet uz Ok šajā uznirstošajā formā. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatņu tehnoloģiju, tās priekšrocībām un to, kā "PocketBook" to izmantot, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu paziņojumu.

Aa HD