PocketBook Color Note: ideāli integrēta piezīmju veikšana krāsās uz liela E Ink Kaleido 3 ekrāna

2024. gada 5. septembris

PocketBook iepazīstina ar Color Note - jaunāko e-piezīmju ierīci ar fantastisku 10,3 collu E Ink Kaleido™ 3 krāsu ekrānu, irbuli un dažādiem rīkiem, kas padarīs piezīmju veikšanu vēl ērtāku.Pateicoties Android™ 12 operāciju sistēmai un SMARTlight funkcijai ar jaunāko E Ink ComfortGaze™ tehnoloģiju, šī ierīce ļaus uzlabot gan jūsu produktivitāti, gan radošumu. Savukārt iebūvētais skaļrunis, Bluetooth un rūpnīcā instalētā sistēma teksta pārvēršanai runā pārvērš Color Note par īstu atklājumu audiogrāmatu klausītājiem.

Digitālā piezīmju veikšana krāsās - tik vienkārši, cik iespējams!

PocketBook Color Note lielais un acīm draudzīgais 10,3 collu E Ink Kaleido™ 3, pamatojoties uz Mobius™ tehnoloģiju, krāsu ekrāns kalpos par ideālo mākslinieka audeklu gan grandiozām idejām, gan ikdienas piezīmēm. Ekrāna iespaidīgais izmērs ļauj lietotājiem maksimāli ērti rakstīt vai zīmēt, savukārt E Ink Kaleido 3 krāsu tehnoloģija sniedz jaunas iespējas pašizpausmei, vienlaicīgi nodrošinot, ka ekrāns ir draudzīgs acīm un novērš atspīdumus.

PocketBook Color Note būs ideālais partneris gan darbam, gan mācībām. Precīzais irbulis ļauj lietotājiem ērti veikt piezīmes - gan sapulcē, gan lekcijā, gan ideju radīšanas brīžos. Lietotāji var ērti pārvaldīt un uzlabot savas piezīmes, izmantojot plašu rīku klāstu - tostarp pielāgojamas pildspalvas, otas, marķierus, zīmuļus, kaligrāfijas rīkus, dzēšgumijas un laso rīku. Turklāt lietotāji var ievietot teksta logus, figūru objektus (piemēram, līnijas, taisnstūrus, elipses, trīsstūrus un zvaigznes) un attēlus.

Ērta piezīmju kopīgošana

PocketBook Color Note piedāvā e-pasta nosūtīšanas funkciju, kas vienkāršos lietotāju digitālo dzīvi. Šī funkcija ļauj lietotājiem ar dažiem pieskārieniem ātri nosūtīt piezīmes uz vienu vai vairākām e-pasta adresēm. Šī funkcija nodrošinās, ka jūsu informācija nekavējoties sasniegs īstos adresātus - gan sadarbojoties projekta ietvaros, gan daloties ar idejām sapulcē vai izplatot mācību materiālus.

SMARTlight un ComfortGaze - nepārspējamam komfortam un drošībai

PocketBook Color Note ir viena no acīm daudzīgākajām ierīcēm, jo ir aprīkota ne tikai ar SMARTlight adaptīvo priekšējo apgaismojumu, kas ļauj lietotājiem izvēlēties siltu vai aukstu ekrāna toni, bet arī ar jaunāko E Ink ComfortGaze tehnoloģiju. E Ink ComfortGaze priekšējais apgaismojums garantē nepārspējamu redzes drošību, jo tas samazina kaitīgo zilo gaismu par 60 %, un lasīšana ar priekšējo apgaismojumu rada trīs reizes mazāku acu sasprindzinājumu, salīdzinot ar LCD ekrāniem.

Iebūvēts skaļrunis, Bluetooth un teksta pārvēršana runā

Pateicoties iebūvētajam skaļrunim un Bluetooth atbalstam, šī ierīce ir ideāli piemērota audiogrāmatu un mūzikas atskaņošanai - jebkurā vietā un jebkurā laikā. Neatkarīgi no tā, vai lietotājs vēlas klausīties audio tieši no ierīces vai ar bezvadu austiņu starpniecību, ierīce ļauj pārslēgties starp dažādiem uzdevumiem un ērti izbaudīt audio saturu.

Teksta pārvēršana runā ir vēl viena ļoti ērta funkcija, kas ļauj lietotājiem turpināt izbaudīt savu grāmatu arī tad, kad lasīšanai nav laika. Lietotāji var darīt savus ikdienas darbus, kamēr ierīce lasa grāmatu skaļi, turklāt maksimāli dabiskā balsī.

Androis 12 OS un Google Play lietotne uzlabotai funkcionalitātei

Izmantojot Android 12 operāciju sistēmu, PocketBook Color Note ļauj elastīgi instalēt un lietot trešo pušu lietotnes, uzlabojot piezīmju veikšanas iespējas un lietotāja lasīšanas pieredzi. Pateicoties piekļuvei Google Play Store, lietotāji var pielāgot savu ierīci savām specifiskajām vajadzībām un izbaudīt Android platformā pieejamo plašo lietotņu piedāvājumu.

Citas PocketBook Color Note spilgtākās iespējas un īpašības:

  • E Ink Kaleido™ 3 krāsu ekrāns - atveido 4096 krāsas un nodrošina 1404 × 1872 izšķiršanas spēju (melnbaltam attēlam).
  • OS Android 12 un Google Play Store sniedz lietotājam brīvību instalēt trešo pušu lietotnes.
  • Quad Core procesors nodrošina ātru un efektīvu darbību.
  • 4 GB RAM, 32 GB iebūvēta atmiņa un microSD kartes slots.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (divjoslu – 2,4/5 GHz) un USB C tipa ligzda.
  • Atbalsta 6 audiogrāmatu formātus.
  • Atbalsta 24 grāmatu un grafiskos formātus.
  • Mazumtirdzniecības komplektā ir iekļauts PocketBook irbulis.

PocketBook Color Note: rakstiet, lasiet, sapņojiet krāsās!

Atpakaļ
Aa HD