Ilgi gaidītais tumšais režīms ir klāt ar 6.8 programmatūras atjauninājumu

2023. gada 29. jūnijs

Tumšais režīms ir pieejams PocketBook Era e-lasītājos ar 6.8 programmaparatūras versiju un visiem jaunajiem modeļiem, kas tiek ražoti no šodienas, tostarp jaunākajiem InkPad 4 un InkPad Color 2. Tuvākajā nākotnē jaunā programmaparatūra būs pieejama citiem PocketBook modeļiem.

Jauno funkciju un uzlabojumu vidū ietilpst jaunas vadības paneļa lietotāju konfigurācijas, jaunas filtra iespējas piezīmju lietotnē, teksta ieteikumu funkcija un vēl citas.

Izbaudiet acīm draudzīgu lasīšanu, izmantojot tumšo režīmu

Tumšā režīma izmantošana jūsu PocketBook e-lasītājā var nodrošināt lielāku lasīšanas komfortu vājā apgaismojumā un nakts laikā. Šī funkcija maina ekrāna iestatījumus, rādot baltu tekstu uz tumša fona, kas nekontrastē ar tumšo apkārtni un netraucē acīm. Jūs varat arī pārslēgt grāmatu ilustrāciju inversiju, lasot tumšajā režīmā.

Daudzi dedzīgi lasītāji ir atklājuši, ka tumšā režīma izmantošana savās ierīcēs palīdz mazināt acu nogurumu, kas rodas, skatoties uz spilgtu ekrānu. Turklāt tumšais režīms ir ļoti noderīgs lasīšanai naktī, jo tas samazina ekrāna izstarotās zilās gaismas daudzumu, kas var veicināt acu, kā arī vispārēju nogurumu.

Citi programmaparatūras 6.8 sniegtie uzlabojumi:

  • Pielāgojiet vadības paneli atbilstoši savām vēlmēm: turpmāk jūs varat pievienot vadības panelim visbiežāk izmantotās vadīklas. Ātri piekļūstiet tādām vadīklām kā Wi-Fi, Bluetooth, uzdevumu pārvaldnieks, lidojuma režīms, sinhronizācija, kustību sensors, bloķēšana, izslēgšana, ekrānuzņēmums, bibliotēkas meklēšana un visu lietojumprogrammu saīsnes. Turklāt jūs varat arī konfigurēt vadības ierīču skaitu savā vadības panelī.
  • Ērta piezīmju filtrēšana: pārvaldiet savas piezīmes grāmatā, atsevišķi atlasot marķierus, komentārus, ekrānuzņēmumus, zīmuļa piezīmes, tulkošanas un citas piezīmes. Varat arī mainīt fonta izmēru piezīmju sarakstā lietotnē Notes un lasīšanas programmā.
  • Uzlabojiet lasīšanas un tulkošanas pieredzi, izmantojot morfoloģiskās vārdnīcas: ar jauno programmaparatūru varat lejupielādēt un instalēt morfoloģiskās vārdnīcas, kas palīdzēs dažādām vārdu formām iegūt to pamatformu. Tas ievērojami vienkāršos to meklēšanu vārdnīcās.
  • Jauna teksta ieteikumu funkcija ātrākai un ērtākai rakstīšanai uz ekrāna tastatūras.
  • Ātrāka PDF un DjVu formāta grāmatu teksta un attēlu pietuvināšana ērtākai lasīšanai.
  • Jaunā programmaparatūras atjaunināšanas procedūras lietotāja saskarne parāda visas izmaiņas skaidrā un precīzā sarakstā. No šī brīža programmaparatūru varat arī automātiski lejupielādēt fonā.

Jaunā programmaparatūras versija 6.8 ir pieejama PocketBook Era e-lasītājiem un ir instalēta visos jaunajos modeļos, kas turpmāk tiks izlaisti. Drīzumā tas būs pieejams citiem jaunākajiem PocketBook modeļiem.

Instalējiet jauno programmatūru tūlīt un izpētiet visus uzlabojumus, ko tā nodrošinās jūsu PocketBook e-lasītājā. Nevilcinieties un padariet savu lasīšanas pieredzi vēl labāku!

Atpakaļ
Aa HD