PocketBook Era Color: 7 collu e-lasīšanas meistardarbs ar krāsainu ekrānu un skaļruni

2024. gada 19. marts

"PocketBook" ar lepnumu atklāj jaunāko 7 collu e-lasītāju "PocketBook Era Color" ar modernāku krāsaino ekrānu "E Ink Kaleido™ 3", kas piedāvā iespēju lasīt krāšņi, turklāt kompaktā korpusā. Jaunajā "PocketBook Era Color" godalgots dizains apvienots ar izcilām funkcijām, ieskaitot audiogrāmatu atbalstu, iebūvētu skaļruni, teksta runas pārveidotāja funkciju, "SMARTlight" un IPX8 ūdens aizsardzību.

"Era Color" ir īsts atklājums tiem, kam patīk lasīt krāsainu saturu, piemēram, dokumentālu literatūru, komiksus, biznesa padomu grāmatas un vēlas elastīgas iespējas, lai varētu lasīt arī ceļā.

Saudzīgs E Ink krāsu ekrāns un pielāgojamais "SMARTlight" apgaismojums

7 collu "PocketBook Era Color" aprīkots ar jaunāko "E Ink Kaleido™ 3" krāsaino ekrānu, kas nodrošina par 50% labāku izšķirtspēju un PPI. Tas piedāvā melnbalto attēlu izšķirtspēju 1264 x 1680 un krāsaino attēlu izšķirtspēju 632 x 840. "Era Color" var atveidot 4096 krāsas un vienlaikus pilnībā saudzē acis un neapžilbina.

Ar "SMARTlight" iespējams ērti lasīt jebkurā apgaismojumā, un lietotāji var atlasīt ideālo priekšējā apgaismojuma toni: vēsi zilganu lasīšanai dienasgaismā vai nomierinoši iedzeltenu lasīšanai pirms miega.

Godalgots dizains un īpaši lietotājam draudzīgs izkārtojums

"PocketBook Era Color" valdzina no pirmā skatiena ar savu dizainu, kam piešķirta prestižā "Red Dot" dizaina balva. Sānu vadības panelis ar mehāniskām pogām harmoniski saplūst ar šaurajām, elegantajām līnijām, savukārt gravitācijas sensors automātiskai ekrāna pagriešanai nodrošina ērtu satvērienu gan labročiem, gan kreiļiem. 7 collu ekrāns pa diagonāli nodrošina optimālu lasīšanas komfortu, ideāli līdzsvarojot kompaktumu un spēju attēlot lielu teksta apjomu katrā lapā. "Era Color" aprīkots ar "cover-catch" sistēmu, kas plūstoši savieno e-lasītāju ar "PocketBook Flip" vai "Charge" vākiem.

Iebūvēts skaļrunis un teksta runas pārveidotājs īpašām audio iespējām

"PocketBook Era Color" atbalsta audiogrāmatu formātus, lai lietotāji varētu klausīties grāmatas ar iebūvētā skaļruņa palīdzību. "Bluetooth 5.4." savienojums ļauj klausīties saturu austiņās, automobiļu audiosistēmās vai citās ierīcēs, neizmantojot vadus. Audiogrāmatu cienītāji novērtēs teksta runas pārveidotāja funkciju, kas bez pūlēm pārvērš tekstu audio ierakstā un skaļi nolasa to dabiskā balsī. "Era Color" vienmēr gatavs pārvērst jebkuru teksta failu aizraujošā klausāmajā stāstījumā, un ir pieejams 26 valodās.

Lasiet bez robežām, pateicoties IPX8 ūdensizturībai

"PocketBook Era Color" ir ideāli piemērots aktīvam dzīvesveidam ceļā, ne tikai kompaktā izmēra un funkcionalitātes dēļ, bet arī pateicoties IPX8 ūdensizturībai. Pateicoties tai, ierīce veselas 60 minūtes var izturēt iegremdēšanu saldūdenī līdz 2 metru dziļumā, neradot kaitējumu. Lietotāji tagad var droši lasīt mīļāko grāmatu vannā vai zvilnot pie baseina, neraizējoties par ūdens izraisītajiem riskiem.

Komiksu grāmatu un mangas formāti, daudzkodolu procesors un citas "Era Color" funkcijas

  • 25 formāti: e-lasītājs atbalsta visus populārākos grāmatu un grafiskos formātus, tostarp CBR un CBZ komiksu grāmatu formātus.
  • 6 audioformāti — klausieties audiogrāmatas un mūziku M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 un MP3.ZIP formātā.
  • 32 GB iekšējā atmiņa: vietas vairāk nekā pietiekami visiem lietotāja failiem.
  • Daudzkodolu procesors: lapas pāršķiramas ātri, lai lasīt būtu maksimāli ērti.
  • Mākoņpakalpojumi: "PocketBook Cloud Dropbox" lietotājiem sniedz ideālus bibliotēkas pārvaldības un sinhronizācijas rīkus.
  • Divu joslu Wi-Fi (2.4/5 GHz): lai varētu ātri un ērti iepirkties tiešsaistē.
  • Iepriekš instalētas vārdnīcas: 11 instalētās vārdnīcas un bezmaksas lejupielādei pieejamas vēl 42 valodu kombinācijas.

"PocketBook Era Color": jaunā e-lasīšanas ēra krāsās.

Atpakaļ
Aa HD