Lepazīstieties ar jauno 7 collu PocketBook Era — izcilība katrā detaļā

2022. gada 1. jūnijs

PocketBook ar lepnumu paziņo par ilgi gaidīto 7 collu PocketBook Era ar jaunās paaudzes E Ink Carta™ 1200 ekrānu, kas nodrošina nevainojamu komfortu lasīšanas un klausīšanās laikā. Jaunajam PocketBook Era ir vairākas uzlabotas funkcijas, piemēram, iebūvēts skaļrunis un audiogrāmatu atbalsts, teksta pārveide runā un Bluetooth, uzlabota ekrāna aizsardzība pret skrāpējumiem un IPX8 ūdensizturība.

Modelim ir pilnībā jauns dizains, un tas pārsteidz ar savu kompaktumu. Jaunā pieeja ierīces dizainam un ergonomikai - sānu rokturis un vadības pogas sānu panelī. Abi padara e-grāmatu lasītāju vēl ērtāku turēšanai gan ar labo, gan kreiso roku.

Jaunais PocketBook Era tiks izlaists divās versijās dažādās krāsās un ar atšķirīgiem iekšējās atmiņas izmēriem: Sunset Copper ar 64 GB atmiņu un Stardust Silver ar 16 GB atmiņu.

Jaunākās paaudzes E Ink Carta™ 1200 ekrāns

PocketBook Era piedāvā jaunāko 7 collu E Ink Carta™ 1200 ekrānu ar 1264 × 1680 un 300 DPI izšķirtspēju, kas garantē augstu e-lappuses kontrastu un asumu. Atjauninātā tehnoloģija palielina attēla kontrastu par 15% un uzlabo skārienekrāna reakcijas laiku par 20%. 7 collu diagonāles ekrāns ir optimālais izmērs lasīšanai mājās vai ceļā – ierīce joprojām ir kompakta, taču tajā pašā laikā vienā lapā parāda vairāk teksta nekā klasiskais 6 collu e-grāmatu lasītājs. Pateicoties SMARTlight funkcijai, kas ļauj regulēt spilgtumu un krāsu temperatūru, varat baudīt acīm draudzīgu lasīšanu jebkura apgaismojuma apstākļos.

Jauns, iespaidīgs dizains un ergonomika

PocketBook Era izceļas ar īpaši moderna dizaina un ergonomiskas formas kombināciju, tādējādi radot īpašu estētiku, kas ir jaunums lasīšanas ierīcēm. Pateicoties plānajam rāmim un stilīgajām pogām, ierīce izskatās gluda un eleganta. Pateicoties uz sānu paneli pārvietotajām vadības pogām un kompaktajam izmēram, ierīci ir viegli turēt rokās. G-sensors automātiski nosaka un maina ekrāna orientāciju, padarot PocketBook Era vienlīdz ērtu gan labročiem, gan kreiļiem. Modeļa izmēri 134,3 × 155 × 7,8 mm padara ierīci par vienu no kompaktākajiem pieejamajiem 7 collu e-grāmatu lasītājiem.

Uzlabota klausīšanās ar iebūvētu skaļruni, Bluetooth un teksta pārveidi runā

PocketBook Era atbalsta sešus audiogrāmatu formātus, un, pateicoties iebūvētajam skaļrunim, lietotāji var sākt klausīties, vienkārši nospiežot Play e-grāmatu lasītāja ekrānā. Tajā pašā laikā ar Bluetooth palīdzību jūs varat klausīties grāmatas un mūziku, izmantojot bezvadu austiņas, automašīnas audio sistēmas un citas ierīces. Vēl viena noderīga funkcija tiem, kas izvēlas grāmatas klausīties, ir funkcija Text-to-Speech, kas jebkuru tekstu pārvērš dabiski skanošā balss audio celiņā. Tikai divi klikšķi, un ierīce skaļi nolasīs jebkuru teksta failu vienā no 26 pieejamajām valodām.

Aizsardzība pret ūdeni un skrāpējumiem

Ekrānam ir uzlabota aizsardzība pret skrāpējumiem, kas sniedz lielāku pārliecību par ierīces drošību pat aktīvākajos lietošanas brīžos. Turklāt ūdensizturīgais PocketBook Era ir ideāls sīkrīks lasīšanai vannas istabā vai ārā. E-grāmatu lasītājs ir pasargāts no ūdens iedarbības atbilstoši starptautiskajam standartam IPX8, kas nozīmē, ka ierīci var iegremdēt saldūdenī līdz 2 metru dziļumam līdz pat 60 minūtēm bez jebkādas kaitīgas ietekmes uz to.

PocketBook Era piedāvā arī:

  • Atbalstu 29 formātiem - 19 grāmatu, sešiem audio un četriem grafiskajiem formātiem.
  • Wi-Fi un zīmola mākoņpakalpojumus — atvieglo sinhronizāciju ar citām ierīcēm un bibliotēkas pārvaldību.
  • 1700 mAh akumulatoru - aktīvai lasīšanai līdz pat vienam mēnesim bez atkārtotas uzlādes.
  • Divkodolu procesoru – nodrošina ātru lietotnes darbību un vienmērīgu lapu pāršķiršanu.
  • Iepriekš instalētas vārdnīcas - 22 valodu kombinācijas.

Šīs un citas funkcijas lietotājiem būs pieejamas divās versijās: PocketBook Era Sunset Copper color ar 64 GB un PocketBook Era Stardust Silver color ar 16 GB.

PocketBook Era — iesoļo jaunajā e-lasīšanas ērā.

Atpakaļ
Aa HD