E-lasītājs ar vislabāko dizainu: PocketBook Era ieguva prestižo apbalvojumu Red Dot Award

2023. gada 12. aprīlis

PocketBook Era ir apbalvots ar pasaulē atzīto Red Dot Award apbalvojumu par ierīces izcilo dizainu! PocketBook vadošais 7 collu modelis tika novērtēts par tā plāno un ergonomisko dizainu, kas sniedz nepārspējamu lasīšanas pieredzi.

Red Dot Award ir prestiža starptautiska dizaina balva, kas godina labākos dažādu nozaru produktus kopš 1955. gada. Balva tiek piešķirta par izcilību dizaina, inovāciju, funkcionalitātes un kvalitātes jomā.

„PocketBook Era dizains iemieso modernā minimālisma filozofiju, apvienojot plānās konstrukcijas elegantās līnijas un izcili ērto lietojamību,” stāsta Aleksandrs Morokko (Alexander Morokko, PocketBook Era un citu zīmola produktu rūpnieciskais dizaineris. „Plānais un elegantais e-lasītāja melnais korpuss lieliski kontrastē ar ekrānu un izsmalcināto sudraba vai vara krāsas metāla ietvaru. Perforētā aizmugurējā virsma nodrošina maksimālu komfortu, turot ierīci. Mehāniskās pogas sānu panelī ir lieliski piemērotas gan labročiem, gan kreiļiem, nodrošinot nevainojamu lasīšanas komfortu.”

PocketBook Era izceļas arī ar unikālu vāciņa stiprinājuma sistēmu. Ierīces aizmugurē esošā noņemamā plastmasas sloksne atsedz vāka fiksatora paneli, kas ļauj savienot e-lasītāju ar zīmola vāciņiem, piešķirot ierīcei vienotu stilu. Šī pieeja ļāva ar vāciņu aizsargātajai ierīcei joprojām būt izcili plānai un kompaktai.

Šveices zīmols PocketBook vienmēr ir licis lielu uzsvaru uz ierīču dizainu, ņemot vērā jaunākās tendences, vienlaikus saglabājot savu e-lasītāju perfekto kompaktumu un ērto lietošanu. PocketBook galvenā iezīme ir ergonomiskās pogas, kas ir bijušas visiem modeļiem, ko uzņēmums laidis klajā kopš tā dibināšanas 2007. gadā.

Saņemot šo apbalvojumu, PocketBook Era pievienojās tādiem ikoniskiem zīmola modeļiem kā Touch HD 3 un Touch Lux 4, kas kļuva par Red Dot uzvarētājiem 2019. gadā.

Atpakaļ
Aa HD