Aparātprogrammatūra 6.7 pieciem „PocketBook” modeļiem: labāka skaņa un citi ieguvumi

2023. gada 10. februāris

Pievērsiet uzmanību plašam e-lasīkļu „InkPad 3”, „InkPad 3 Pro”, „InkPad Color”, „Touch Lux 5” un „Touch HD 3” atjauninājumam — aparātprogrammatūras versijai 6.7. Jaunā programmatūra uzlabo audiodatņu skaņu, kā arī sniedz jaunas piezīmju, vārdnīcas un teksta pārvēršanas runā pārvaldības iespējas. Turklāt tā padara lasīšanu vēl ērtāku, lasīšanas režīmā pielāgojot un personalizējot žestus.

Lūk, daži būtiskākie aparātprogrammatūras 6.7 uzlabojumi

Labāka audiodatņu skaņa — kodeka atjauninājums (AptX, LDAC, AAC, SBC) nodrošina labāku audiogrāmatu un mūzikas skaņu ar tehnoloģiju „Bluetooth” pievienotās audioierīcēs, kā arī e-lasīklis kļūst saderīgs ar lielāko daļu vismodernāko audiodatņu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis uzlabojums attiecas tikai uz „PocketBook” modeļiem ar audioatbalstu.

Jaunu vārdu un to tulkojumu saglabāšana ir ērtāka nekā jebkad agrāk — kad lasāt grāmatu vārdnīcas režīmā, varat ātri saglabāt piezīmēs nezināmus vārdus un to tulkojumu, neatraujoties no lasīšanas procesa. Veidojiet piezīmi-tulkojumu vajadzīgajā formātā: saglabājiet tikai nepazīstamu vārdu vai vārdu un tā tulkojumu (vienu vai vairākus). Varat pievienot nepazīstamajam vārdam arī tā konteksta aprakstu, kurā vārds tika lietots. Pēc tam varat pārvaldīt piezīmes-tulkojumus lietotnē „Notes”: varat tos kārtot un filtrēt vai eksportēt atsevišķā datnē.

Noklausieties nezināmu vārdu izrunu — vai tekstā sastapāt nezināmu vārdu, vai arī neesat pārliecināts, kāda ir tā izruna? Izmantojot jauno teksta pārvēršanas runā funkciju, varat ātri noklausīties jebkura izceltā vārda izrunu vārdnīcas lasīšanas režīmā vai lietotnē „Dictionary”.

Personalizējiet žestus — „PocketBook” pārvaldīšana ir kļuvusi vēl vienkāršāka ar jaunajiem pieskaršanās, vilkšanas un pavilkšanas žestiem, kurus var konfigurēt iestatījumu sadaļā „Žesti lasīšanas režīmā”.

  • Pieskaršanās žests — grāmatas lapa ir sadalīta 9 atsevišķās zonās, kurām pieskaroties var veikt kādu no šīm darbībām: lasīšanas izvēlne, pāriet uz nākamo vai iepriekšējo lapu, pāriet 10 lapas uz priekšu vai atpakaļ, pāriet uz lapu pēc numura, pāriet uz grāmatas sākumu vai beigām, pāriet uz nākamo vai iepriekšējo nodaļu, grāmatzīme, vārdnīca, fonta izvēle utt.
  • Pavilkšanas un vilkšanas žests — iestatiet pavilkšanas žestus no kreisās uz labo pusi, no labās uz kreiso pusi, no augšas uz leju un no apakšas uz augšu, kā arī kreisās vai labās malas vilkšanas žestu lasīšanas vai teksta pārvēršanas runā režīmā.

Jaunas, noderīgas režīma „Photo Frame” iespējas — tagad „Photo Frame” ir kļuvusi par atsevišķu lietotni ierīces lietotņu sarakstā. Varat veidot un rediģēt slaidrādes attēlu sarakstus, izvēlēties slaidrādes intervālu, izvēlēties slaidrādes nejaušu secību, regulēt priekšējā apgaismojuma spilgtumu un krāsas temperatūru atsevišķi lietotnei „Photo Frame” utt.

Citi svarīgi aparātprogrammatūras versijas 6.7 jauninājumi

  • Grāmatām PDF un DJVU formātā — iespēja attēlot tās lapas apmales, kas bija redzama iepriekšējā logā, kā arī vienmērīgāka PDF un DJVU dokumentu ritināšana ritināšanas režīmā.
  • Iespēja lasīšanas laikā ar atsevišķu žestu mainīt teksta pārvēršanas runā ātrumu.
  • Kad lasa vārdnīcas režīmā, lietotāja saskarnes elementiem ir pievienoti padomi.
  • Satura sarakstu un piezīmju lietotāja saskarnes uzlabojumi.Tagad ir ērtāk sakļaut vai izvērst piezīmju sarakstu. Lai atvērtu grāmatas lapu ar piezīmi, lietotājam vienīgi jāpieskaras bultiņai blakus lapas numuram.
  • Ir uzlaboti FB2 formāta grāmatu ilustrāciju spilgtuma un kontrasta regulēšanas algoritmi.
  • Tagad var kārtot piezīmes grāmatu piezīmju sarakstā un kārtot grāmatas grāmatu ar piezīmēm sarakstā. Tāpat ir iespējams uz citām ierīcēm eksportēt piezīmes no grāmatas vai atlasītu grāmatu grupas.

Visi šie uzlabojumi un jaunās funkcijas ir pieejamas arī „PocketBook Era”, jo šis jaunais modelis automātiski ir ieguvis visu jauno funkcionalitāti.

Drīzumā jaunā aparātprogrammatūra 6.7 būs pieejama arī modeļiem „InkPad Lite”, „InkPad X”, „Color” un „Touch Lux 4”.

Ar jauno programmatūru jūsu „PocketBook” kļūs vēl labāks, tāpēc atjauniniet savu e-lasīkli un izmantojiet izcilas elektroniskās lasīšanas ērtības!

Atpakaļ

Tāpat kā daudzi uzņēmumi, "PocketBook" izmanto sīkdatņu tehnoloģiju jūsu lietotāja pieredzes uzlabošanai analītikas un mārketinga nolūkos, lai parādītu Jums atbilstošu piedāvājumu, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm šīs vietnes un trešo pušu vietņu apmeklējuma laikā. "PocketBook" ievēro jūsu privātuma tiesības, tāpēc mēs lūdzam jūs veltīt īsu brīdi, lai gūtu labumu no Pārvaldīt sīkdatņu preferences. Lūdzu, ņemiet vērā, ka obligāti nepieciešamās sīkdatnes vienmēr ir iespējotas. Ja jūs apmierina visu sīkdatņu failu izmantošana, tad vienkārši noklikšķiniet uz Ok šajā uznirstošajā formā. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatņu tehnoloģiju, tās priekšrocībām un to, kā "PocketBook" to izmantot, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu paziņojumu.

Aa HD