„PocketBook InkPad 4”: bestsellers atgriežas ar jaunāko ekrānu un iebūvētu skaļruni

2023. gada 28. marts

„PocketBook” ar prieku informē par jaunāko populārās sērijas „InkPad” e-lasītāju. Jaunais „PocketBook InkPad 4” ir ieguvis 7,8 collu jaunākās paaudzes ekrānu „E Ink Carta™ 1200”, iebūvētu skaļruni un „Bluetooth”®, kā arī ir aizsargāts no ūdens ar IPX8 pakāpes iespējām.

„InkPad” standartā ietilpst arī adaptīvais „SMARTlight”, saderība ar audiogrāmatām un funkcija „Text-to-Speech”.

Jaunās, modernās konstrukcijas „PocketBook InkPad 4” ir kompakts, ideāli ergonomisks un izskatās eleganti. Neuzkrītošie priekšas un aizmugures paneļi melnā krāsā veido patīkamu kontrastu ar sudrabaino apmali. Lai gan ekrāns ir liels, ierīce sver tikai 265 g, tāpēc tā ir vienlīdz parocīga gan mierīgai lasīšanai, gan lasīšanai pa ceļam.

Jaunais „PocketBook InkPad 4” nonāks pārdošanā tuvāko divu nedēļu laikā.

Ekrāns „E Ink Carta™ 1200” ir vēl draudzīgāks redzei

„PocketBook InkPad 4” ir ieguvis jaunāko 7,8 collu ekrānu „E Ink Carta™ 1200” ar 1404 × 1872 un 300 PPI izšķirtspēju. Izmantojot šo jauno tehnoloģiju, elektroniskajai lapai ir par 15 % lielāks kontrasts, savukārt „E Ink” reakcijas laiks ir uzlabojies par iespaidīgiem 20 %.

Vēl jaunais e-lasītājs izceļas ar ekrāna izmēru, kas ir maksimāli pietuvināts standarta drukāto grāmatu lielumam. Tādējādi ir ļoti ērti lasīt visu veidu saturu, sākot no parastām daiļliteratūras grāmatām līdz profesionālajai literatūrai, žurnāliem un pat komiksiem.

Mainiet priekšējā apgaismojuma toni ar „SMARTlight”

Izmantojot funkciju „SMARTlight”, lietotāji var droši lasīt jebkādā apgaismojumā. Adaptīvais priekšējais apgaismojums ļauj regulēt ne tikai ekrāna spilgtumu, bet arī krāsas temperatūru, izvēloties siltu vai vēsu toni. „SMARTlight” maigais apgaismojums ļauj komfortabli lasīt pat pilnīgā tumsā, jo e-lasītāja ekrāns paliek nemainīgi draudzīgs redzei.

Iebūvēts skaļrunis, „Text-to-Speech” un citas audiofunkcijas

„PocketBook InkPad 4” ir saderīgs ar 6 audioformātiem un apgādāts ar iebūvētu skaļruni. Tas nodrošina jaunu brīvības līmeni visiem audiogrāmatu cienītājiem, jo turpmāk būs iespējams bez citām ierīcēm klausīties visas audiodatnes tieši e-lasītājā. „Bluetooth” ļauj vienmēr savienot „PocketBook InkPad 4” pārī ar bezvadu austiņām, skaļruņiem un citām audiosistēmām, lai klausītos audiogrāmatu jebkādā piemērotā veidā.

Īpašas ievērības cienīga ir funkcija „Text-to-Speech”, kas e-lasītāju pārvērš par īstu stāstnieku. Tikai 2 klikšķi, un „PocketBook InkPad 4” dabiskā balsī skaļi nolasīs jebkuru teksta datni kādā no 26 pieejamajām valodām. Citiem vārdiem sakot, lietotāji var ātri pārvērst parastu tekstu īstā audiogrāmatā.

IPX8 pakāpes ūdensizturība un aizsardzība pret skrāpējumiem

„PocketBook InkPad 4” ir droši aizsargāts pret ūdens kaitīgo iedarbību atbilstoši standartam IPX8. Tas nozīmē, ka e-lasītājs var izturēt līdz 60 minūtes ilgu iegremdēšanu saldūdenī līdz 2 metru dziļumam.

Tāpat ierīces ekrāns ir ieguvis uzlabotu aizsardzību pret skrāpējumiem — tā ir lieliska ziņa lietotājiem, kam patīk lasīt pa ceļam. Ūdensizturība un ekrāna papildu aizsardzība nodrošinās lasītājiem vēl lielāku pārliecību par ierīces drošumu un ļaus lasīt iemīļoto grāmatu jebkurā vietā.

Citas „PocketBook InkPad 4” funkcijas

  • Bez konvertēšanas saderīgs ar 21 grāmatu un 4 grafisko datņu formātiem
  • Saderība ar 6 audioformātiem
  • Wi-Fi un mākoņpakalpojums sinhronizācijai ar citām ierīcēm un parocīgai bibliotēkas pārvaldībai
  • 32 GB iekšējās atmiņas — pietiekami daudz vietas, lai izveidotu milzīgu bibliotēku, kas vienmēr ir pa ķērienam
  • 2000 mAh akumulators līdz pat mēnesi ilgai aktīvai lasīšanai bez uzlādes
  • Divkodolu procesors vienmērīgai lappušu pāršķiršanai un ātrai e-lasītāja darbībai
  • Ekrāna automātiska pagriešana — e-lasītājs automātiski maina ekrāna orientāciju, nodrošinot papildu ērtības lasīšanai
  • Liels skaits vārdnīcu: 11 iepriekš instalētas valodu kombinācijas un 42 kombinācijas par brīvu pieejamas lejupielādei
  • Vieglums un kompaktums — lai gan ekrāns ir liels, e-lasītājs sver tikai 265 g, bet izmēri ir 134 × 189,5 × 7,95 mm

„PocketBook InkPad 4” — starptautisks bestsellers ar jaunām iespējām

Atpakaļ
Aa HD