„PocketBook InkPad Color 2”: uzlabots 7,8 collu „E Ink” krāsu ekrāns un iebūvēts skaļrunis

2023. gada 26. aprīlis

Šveiciešu zīmols „PocketBook” paziņo par nākamo modeli krāsu e-lasītāju sērijā „E Ink” — „PocketBook InkPad Color 2” ar uzlaboto ekrānu „E Ink Kaleido™ Plus”. Lai nodrošinātu nepārspējamu lasīšanas kvalitāti, ierīce ir apgādāta ar vismodernākajām iespējām: iebūvētu skaļruni, „Bluetooth”®, teksta pērvēršanu runā, adaptīvo „SMARTlight” un ūdensizturību IPX8.

Esiet gatavi šopavasar iepazīties ar „PocketBook InkPad Color 2” izsmalcinātā mēness sudraba krāsā.

Uzlabots krāsu ekrāns

E-lasītājam „PocketBook InkPad Color 2” ir uzstādīts uzlabots 7,8 collu krāsu ekrāns „E Ink Kaleido™ Plus”, kas spēj attēlot 4096 krāsas, vienlaikus saglabājot pilnīgu draudzīgumu redzei. Ar uzlaboto krāsu filtru komplektu mūsu jaunais ekrāns nodrošina labāku nokrāsu un piesātinājuma atveidi, padarot krāsaino saturu vēl pievilcīgāku un košāku. Grāmatas izmēra 7,8 collu ekrāns sniedz maksimālu lasīšanas komfortu.

Ar prieku krāsaini un skaidri lasiet visdažādāko saturu, tostarp ilustrētas bērnu grāmatas, japāņu komiksus, lietišķo literatūru un periodiskos izdevumus.

Izvēlieties siltu vai vēsu ekrāna toni ar „SMARTlight”

Izmantojot adaptīvo funkciju „SMARTlight”, varat pēc saviem ieskatiem noregulēt priekšējā apgaismojuma spilgtumu un toni. Turklāt aktīvs „SMARTlight” ar minimālu spilgtuma līmeni palīdz optimizēt ekrāna „E Ink Kaleido™ Plus” optiskos raksturlielumus, lai nodrošinātu maksimālu lasīšanas komfortu.

Lasiet ar ideālu konfortu acīm jebkādā apgaismojumā — gan vāji apgaismotā telpā, gan gaišā, saulainā dienā.

Iebūvēts skaļrunis, „Bluetooth” un teksta pārvēršana runā

„PocketBook InkPad Color 2” ir vislabākais e-lasītājs audiogrāmatu cienītājiem. Ierīce atbalsta 6 audioformātus, tai ir iebūvēts skaļrunis, „Bluetooth” savienojums un teksta pārvēršanas runā funkcija. Iebūvētais skaļrunis ļauj vienkārši piespiest „Play” un bez papildu ierīcēm ienirt iemīļotajos stāstos. E-lasītājā ir arī „Bluetooth 5.2”, kas nodrošina ātru un netraucētu savienojumu ar austiņām vai skaļruņiem. Turklāt teksta pārvēršanas runā funkcija ļauj e-lasītājam dabiskās balsīs skaļi nolasīt ikvienu teksta datni, gandrīz pārveidojot to par audiogrāmatu.

Bezrūpīga lasīšana ar ūdensizturību IPX8

„PocketBook InkPad Color 2” ir droši aizsargāts no ūdens izraisītiem bojājumiem saskaņā ar standartu IPX8. Ierīce bez negatīvām sekām iztur iegremdēšanu saldūdenī līdz 2 metru dziļumam uz laiku līdz 60 minūtēm.

Lai kur jūs lasītu iemīļoto grāmatu, varat neraizēties, zinot, ka e-lasītājs ir izstrādāts tā, lai izturētu negaidītu ūdens iedarbību.

Ierīce, kas liek iemīlēt lasīšanu

„PocketBook InkPad Color 2” ideāli iegulst plaukstā; tas ir ergonomisks un vienkārši lietojams. E-lasītājs patīkami pārsteidz ar izsmalcinātu formu un pievilcīgu mēness sudraba krāsu. Šis ērtuma, kvalitātes un skaistuma apvienojums padara „InkPad Color 2” par ideālu lasāmierīci, kuru gribēsit nēsāt līdzi katru dienu.

25 formātu atbalsts, četrkodolu procesors un citas „InkPad Color 2” iespējas

„PocketBook InkPad Color 2” piedāvā arī:

  • 32 GB iebūvētās atmiņas jūsu sapņu bibliotēkai;
  • visus populāros formātus bez konvertēšanas — e-lasītājs atbalsta 21 grāmatu un 4 grafiskos formātus, tostarp AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • 6 audioformātu atbalstu — klausieties audiogrāmatas vai mūziku M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 vai MP3.ZIP formātā;
  • „Adobe DRM” atbalstu — par brīvu ņemiet grāmatas tiešsaistes bibliotēkās, izmantojot „Adobe DRM” tehnoloģiju;
  • jaudīgu četrkodolu procesoru;
  • divjoslu Wi-Fi, „PocketBook Cloud” un „Dropbox”, lai varētu ātri iepirkties, pārvaldīt bibliotēku un veikt sinhronizāciju ar citām ierīcēm;
  • bezmaksas vārdnīcas — 11 iepriekš instalētas valodu kombinācijas un 42 kombinācijas par brīvu pieejamas lejupielādei.

„PocketBook InkPad Color 2” — gaišie e-lasīšanas laiki!

Atpakaļ

Tāpat kā daudzi uzņēmumi, "PocketBook" izmanto sīkdatņu tehnoloģiju jūsu lietotāja pieredzes uzlabošanai analītikas un mārketinga nolūkos, lai parādītu Jums atbilstošu piedāvājumu, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm šīs vietnes un trešo pušu vietņu apmeklējuma laikā. "PocketBook" ievēro jūsu privātuma tiesības, tāpēc mēs lūdzam jūs veltīt īsu brīdi, lai gūtu labumu no Pārvaldīt sīkdatņu preferences. Lūdzu, ņemiet vērā, ka obligāti nepieciešamās sīkdatnes vienmēr ir iespējotas. Ja jūs apmierina visu sīkdatņu failu izmantošana, tad vienkārši noklikšķiniet uz Ok šajā uznirstošajā formā. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatņu tehnoloģiju, tās priekšrocībām un to, kā "PocketBook" to izmantot, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu paziņojumu.

Aa HD