PocketBook InkPad Color 3: jaunākais krāsu ekrāns un neierobežotas iespējas lasīšanai un atskaņošanai

2023. gada 17. oktobris

PocketBook papildina savu e-lasītāju līniju ar 7,8 collu krāsu E Ink ekrāniem - jaunais PocketBook InkPad Color 3 izceļas ar jaunāko E Ink Kaleido™ 3 ekrānu un vēl labāku krāsu lapas izšķiršanas spēju.

Neatkarīgi no tā, vai lasāt aizraujošu romānu, baudāt krāspilnus komiksus vai strādājat ar mācību grāmatu, PocketBook InkPad Color 3 ar grāmatas izmēra 7,8 collu E Ink Kaleido™ 3 ekrānu būs ideālais pavadonis jūsu lasīšanas piedzīvojumos.

PocketBook InkPad Color 3 tāpat sniedz iespaidīgu funkciju komplektu lasīšanas un klausīšanās ērtībai: iebūvēts skaļrunis, teksta pārvēršana runā, Bluetooth, IPX8 ūdensizturība, SMARTlight, tumšais režīms, 25 formātu atbalsts bez konvertēšanas nepieciešamības, utt.

Jaunais PocketBook InkPad Color 3 fantastiskajā Stormy Sea krāsā pircējiem kļūs pieejams tuvākajās nedēļās. Gatavojieties doties aizraujošā krāsu e-lasīšanas piedzīvojumā!

Modernākais krāsu ekrāns E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 ir aprīkots ar jaunāko 7,8 collu krāsu ekrānu E Ink Kaleido™ 3, kas spēj attēlot 4096 krāsas, vienlaikus saglabājot pilnīgu draudzīgumu redzei un novēršot apžilbināšanu. Modernā E Ink Kaleido™ 3 tehnoloģija būtiski uzlabo e-lasītāja optiskās īpašības: iespaidīgas krāsu e-lapas izšķiršanas spējas un PPI 50% uzlabojums ļaus jūsu grāmatām, komiksiem un žurnāliem iegūt papildu spilgtumu, vēl vairāk uzlabojot krāsu sniegumu un detalizāciju.

SMARTlight un Dark mode ļauj acīm patīkamā veidā lasīt jebkurā dienas laikā

Izbaudiet pilnībā jaunu lasīšanas komforta līmeni, pateicoties adaptīvajai SMARTlight funkcijai - šī tehnoloģija palīdz pielāgot ekrāna spilgtumu un krāsu toni. Gatavojoties ilgtošai grāmatas lasīšanai vakarā, izvēlieties siltu toni ekrāna priekšējam apgaismojumam, vai arī izvēlieties vēsāku toni, kas ideāli piemērots lasīšanai no rīta. Un lasīšanai vēlu naktī PocketBook InkPad Color 3 piedāvā Dark mode režīmu, kas invertē teksta un fona krāsas, nodrošinot acu komfortu un acīm drošu lasīšanas pieredzi - bez nepieciešamības izmantot ārējo apgaismojumu.

Iebūvēts skaļrunis un teksta pārvēršana runā

Iepazīstieties ar PocketBook InkPad Color 3 iespaidīgajām audio iespējām! Iebūvētais skaļrunis ļaus lietotājam jebkurā laikā izbaudīt audiogrāmatas, bez nepieciešamības izmantot papildu iekārtas. Bluetooth (5.0) savienojums ļauj sapārot e-lasītāju ar bezvadu austiņām vai citām ierīcēm.

Teksta pārvēršana runā ļauj ērti pāriet no lasīšanas uz klausīšanos - ideāli brīžiem, kad lasīšana nav fiziski iespējama. Teksta pārvēršanas runā funkcija ļauj e-lasītājam dabiskā balsī skaļi nolasīt jebkuru teksta failu vienā no 26 pieejamajām valodām. Vienkārši sāciet klausīties savu grāmatu - kad un kur vēlaties!

Izbaudiet lasīšanu bez bažām, pateicoties IPX8 ūdensizturībai

Lasiet bez bažām, pateicoties PocketBook InkPad Color 3 IPX8 līmeņa ūdensizturībai. Šī tehnoloģija garantē, ka ierīci var droši iegremdēt saldūdenī līdz 2 metru dziļumam uz laiku līdz pat 60 minūtēm. Tādēļ varat bez bažām lietot InkPad Color 3 pie baseina, pludmalē, vai arī lietainā laikā. Baudiet lasīšanu bez bažām - zinot, ka jūsu e-lasītājs spēs droši tikt galā ar negaidītām situācijām.

Fenomenāla ergonomika un izcils dizains

Par spīti lielajam, grāmatai līdzīgajam izmēram, e-lasītājs ir ergonomiski ērts lietošanā. Tas ir ļoti ērts turēšanai rokā un ir maksimāli parocīgs, pateicoties mehāniskajām vadības pogām, skārienekrānam un G-sensoram, kas automātiski rotē ekrāna virzienu. Ierīce tāpat iespaido ar smalko dizainu un oriģinālo Stormy Sea krāsu. Atraktīvais un parocīgais PocketBook InkPad Color 3 jums būs ideālais pavadonis fascinējošā un baudpilnā lasīšanas ceļojumā!

Komiksu un manga formātu atbalsts, mēnesis bez uzlādēšanas un citas InkPad Color 3 superspējas:

  • 25 grāmatu, grafiskie un komiksu formāti - PocketBook InkPad Color 3 atbalsta visus populārākos formātus bez konvertēšanas nepieciešamības, tostarp arī CBR un CBZ komiksu un manga formātus;
  • 6 audioformāti — klausieties audiogrāmatas vai mūziku bez ierobežojumiem, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 vai MP3.ZIP formātā;
  • 32 GB iebūvētās atmiņas - radiet savu ideālo digitālo bibliotēku;
  • Līdz pat mēnesim bez uzlādēšanas - pateicoties E Ink tehnoloģijai un jaudīgajam akumulatoram, ierīce nodrošina nepārspējami ilgu lasīšanas laiku bez uzlādes;
  • Divjoslu Wi-Fi (2,4/5 GHz) - pērciet grāmatas jebkuros internetveikalos;
  • PocketBook Cloud un Dropbox - pārvaldiet bibliotēku un sinhronizējiet e-lasītāju ar citām ierīcēm;
  • Iepriekš instalētās vārdnīcas - ražotājs e-lasītājā ir ieinstalējis 11 vārdnīcas, savukārt bezmaksas lejupielādei ir pieejamas vēl 42 valodu kombinācijas.

PocketBook InkPad Color 3 – jūsu krāsainais e-lasīšanas piedzīvojums!

Atpakaļ
Aa HD