PocketBook InkPad Color. Liels. Novatorisks. Pilns krāsu!

2021. gada 8. februāris

PocketBook ar lepnumu izziņo PocketBook InkPad Color – pasaulē pirmo e-lasītāju ar jaunāko 7,8 collu E Ink Kaleido™ Plus krāsu ekrānu, kas spēj attēlot 4096 krāsas. Jaunajam PocketBook InkPad Color ir arī audio atskaņošanas un Bluetooth funkcijas.

Lielajā ekrānā izmantota jaunā krāsu E Ink tehnoloģija, kas padara šo ierīci ideāli piemērotu jebkāda satura lasīšanai: sākot no vienkāršām melnbaltām grāmatām, līdz krāsainiem ilustrētiem komiksiem, bērnu grāmatām, biznesa literatūrai un žurnāliem.

Jaunais E Ink Kaleido™ Plus krāsu ekrāns – nākamais solis e-lasītāju tehnoloģijās

PocketBook InkPad Color ir pirmais sava veida e-lasītājs. Tam ir jaunākais E Ink 7,8 collu krāsu ekrāns. E Ink Kaleido™ Plus ekrāns ir ePaper E Ink Print Color tehnoloģijas uzlabojums un nākamais solis, lai nodrošinātu ērtu un drošu krāsainas lasāmvielas lasīšanu.

Jaunā modeļa ekrāns var attēlot 4096 krāsas un nokrāsas. Krāsu filtra izmainītais modelis palielina spilgtumu un krāsu piesātinātību, savukārt lappuses fons kļūst baltāks. Šī tehnoloģija nodrošina augstāko iespējamo krāsainu materiālu lasīšanas komfortu acīm draudzīgajā E Ink ekrānā.

Vienlaikus novatoriskais E Ink Kaleido™ Plus ekrāns saglabā visas unikālās E Ink tehnoloģijas īpašības: tas ir pilnīgi drošs acīm, neatspīd saulē un ir īpaši energoefektīvs. Pateicoties augstajai ekrāna izšķirtspējai (1404x1872) un 300 DPI, melnbaltais teksts joprojām ir nevainojami skaidrs.

Priekšējais apgaismojums labākajai e-lasīšanas pieredzei jebkurā laikā

Acīm draudzīgais priekšējais apgaismojums sniedz lietotājiem maksimālu brīvību lasīt ar PocketBook InkPad Color jebkādā apgaismojumā un jebkurā diennakts laikā.

Tāpat priekšējais apgaismojums pilda vēl kādu svarīgu lomu visos e-lasītājos ar krāsu ekrānu. E Ink Kaleido™ Plus tehnoloģija izmanto monohroma paneļa un krāsu filtru kombināciju, kas piešķir elektroniskajai lappusei vēsu nokrāsu. Izmantojot priekšējo apgaismojumu pat ar zemāko spilgtuma līmeni, var optimizēt ekrāna optisko veiktspēju.

Bluetooth, audio, teksta pārveide runā: plašas iespējas audiogrāmatu cienītājiem

PocketBook InkPad Color atskaņo failus sešos populāros audio formātos – M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 un MP3.ZIP, kas ir lieliski jaunumi lietotājiem, kuri mīl grāmatas ne tikai lasīt, bet arī klausīties. Tāpat īpašu uzmanību ir pelnījusi teksta-runas funkcija, kas ļauj jebkuru teksta failu atskaņot balss ziņojumā vienā no 16 valodām. Pateicoties Bluetooth tehnoloģijai, e-lasītājs var tikt savienots ar bezvadu austiņām vai automašīnas audio sistēmu, nodrošinot nepārtrauktu klausīšanos.

23 formātu atbalsts, atmiņas karšu slots

Papildus audio formātiem ierīce var atvērt failus 23 populārākajos formātos: 19 grāmatu un 4 grafiskos formātos. Šī funkcija garantē ērtu lasīšanu bez nepieciešamības konvertēt gandrīz jebkādu saturu: grāmatas, žurnālus, mācību grāmatas, zinātnisko un profesionālo literatūru, komiksus utt.

E-lasītāja ir 16 GB iekšējā krātuve un slots microSD kartēm līdz 32 GB. Tādēļ ierīcei būs gana daudz vietas iespaidīgai grāmatu/audio bibliotēkai. Vēl viena šī modeļa priekšrocība ir C tipa USB savienotājs (USB 2.0 standarts) uzlādei un austiņu pievienošanai caur komplektācijā iekļauto 3,5 mm audio adapteri.

Viegls un elegants e-lasītājs

Neskatoties uz lielo ekrānu, PocketBook InkPad Color sver tikai 225 g, kas padara to par vienu no pasaulē vieglākajiem 7,8 collu e-lasītājiem. Tādēļ ierīcei vienmēr atradīsies vieta jūsu somā vai mugursomā, dodoties ikdienas gaitās. Turklāt PocketBook InkPad Color izceļas ar savu stilīgo, eleganto dizainu un pievilcīgo mēness sudraba krāsu, kas pārvērš šo ierīci par īstu mākslas darbu.

PocketBook InkPad Color: izbaudiet visas savu iecienītāko grāmatu krāsas uz liela 7,8 collu ekrāna.

Atpakaļ
Aa HD