PocketBook InkPad Eo: jaudīga 10,3 collu e-piezīmju ierīce ar krāsu E Ink Kaleido 3 ekrānu

2024. gada 9. aprīlis

PocketBook ar prieku atklāj savu jaunāko e-piezīmju un e-lasīšanas ierīci PocketBook InkPad Eo, kuras darbību nodrošina Android 11, ar lielu 10,3 collu krāsu E Ink Kaleido™ 3 ekrānu, iebūvētu kameru un stereo skaļruni, SMARTlight un jaudīgu astoņkodolu procesoru, lai nodrošinātu neticami ātru darbību.

Jaunākais PocketBook InkPad Eo ir aprīkots ar visu, kas nepieciešams, lai kļūtu par ideālo rīku darbam, mācībām un izklaidei!

Rokraksta ievades un piezīmju veikšanas speciālists

InkPad Eo ar lielu 10,3 collu ekrānu un PocketBook irbuli ir ideāli piemērots rokraksta ievadei un piezīmju veikšanai grāmatā, zīmēšanai un aktīvām mācībām, ikdienas piezīmēm vai citam radošam vai ikdienas darbam.

Ar roku rakstītu piezīmju veikšana, izmantojot PocketBook irbuli, ir pavisam vienkārša un ērta. Lietotāji var pierakstīt savas domas un veikt piezīmes, neaizverot grāmatu vai arī to darīt atsevišķā lietotnē. InkPad Eo piedāvā plašu rīku klāstu rakstīšanai, zīmēšanai un rediģēšanai, tostarp pildspalvu, zīmuli, otu, dažādas dzēšgumijas iespējas un laso rīku, kas ļauj aizstāt piezīmes daļas. Šīs piezīmes var ērti saglabāt PDF vai PNG formātos, nodrošinot elastību un vieglu piekļuvi.

Kamera skiču veidošanai vai piezīmju veikšanai fotoattēlos

PocketBook InkPad Eo ir aprīkots ar kameru, kas lietotājiem ļauj viegli uzņemt fotoattēlus un pievienot tiem ar roku rakstītus komentārus vai skices.

Šī funkcija lieliski noderēs, arī plānojot mājas interjeru un ainavas dizainus. Izmantojot InkPad Eo, lietotāji var fotografēt noteiktas mājas vai dārza vietas un attēlam pievienot zīmētus elementus un piezīmes.

Piezīmju veikšana dokumenta fotoattēlā, jaunu dizaina ideju skicēšana vai vienkārši mēmju veidošana – PocketBook InkPad Eo ar kameru sniedz plašas iespējas piezīmju veikšanai tieši fotoattēlos.

Viegla piezīmju kopīgošana un failu pārsūtīšana

PocketBook InkPad Eo vienkāršo piezīmju un failu kopīgošanu, padarot to ārkārtīgi ērtu. Izmantojot funkciju sūtīšanai pa e-pastu, lietotāji var ātri nosūtīt piezīmes uz vienu vai vairākām e-pasta adresēm. Šī funkcija ļauj kopīgot arī piezīmes grāmatās.

Turklāt failu pārsūtīšanai uz citām ierīcēm InkPad Eo atbalsta Wi-Fi kopīgošanas funkciju.

Liels, krāsains un redzi saudzējošs E Ink ekrāns

PocketBook InkPad Eo ir aprīkots ar jaunāko E Ink Kaleido™ 3 krāsu ekrānu ar iespaidīgiem optiskajiem raksturlielumiem: melnbalta attēla izšķirtspēja ir 1860 × 2480, un krāsu attēla izšķirtspēja ir 930 × 1240. Jaunā E Ink Kaleido™ 3 tehnoloģija nodrošina par 50 % labāku krāsu attēla izšķirtspēju un PPI. PocketBook InkPad Eo var atveidot 4096 krāsas, vienlaikus rūpējoties par redzi un novēršot atspīdumu. 10,3 collu lielais ekrāns lietotājiem ļauj uz vienas lapas redzes lokā novietot daudz informācijas un atstāj pietiekami daudz vietas piezīmēm un atgādnēm.


Citas būtiskas PocketBook InkPad Eo īpašības:

  • SMARTlight - iestatiet ne tikai ekrāna spilgtumu, bet arī krāsu temperatūru, izvēloties priekšējā apgaismojuma siltu vai vēsu toni.
  • Android 11 OS: lietotāji var viegli lejupielādēt trešās puses lietotnes lasīšanai, rokraksta ievadei vai teksta rediģēšanai.
  • Īpaši jaudīgs procesors: ārkārtīgi jaudīgs astoņkodolu (2,3 GHz) procesors, kas ievērojami uzlabo e-piezīmju efektivitāti un rokraksta ievades ātrumu.
  • Iebūvēts stereo skaļrunis: e-piezīmju ierīce atbalsta MP3 un WAV formātus, un tai ir iebūvēts stereo skaļrunis, kas ar lielisku skaņu atskaņos audiogrāmatas vai mūziku.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (divjoslu – 2,4/5 GHz) un USB C tipa ligzda;
  • 64 GB iebūvēta atmiņa un microSD kartes slots;
  • Sākotnējais atbalsts 17 grāmatu un grafiskajiem formātiem (skaitu iespējams palielināt ar trešo pušu lietotnēm): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: labākā piezīmju veikšanas pieredze.

Atpakaļ
Aa HD