Jaunais PocketBook InkPad Lite: liela ekrāna sniegtais komforts par pieejamu cenu

2021. gada 2. augusts

PocketBook ar prieku paziņo par savu pavisam jauno e-lasītāju InkPad Lite ar 9,7 collu E Ink Carta™ displeju, kas lasīšanu uz lielā ekrāna padara vēl pieejamāku! Produkts būs pieejams 2021. gada rudenī.

Jaunā lielā ekrāna ierīce ar viedo gaismas funkciju, atjauninātu dizainu un vadības pogām sānu panelī garantē lietotājam nevainojami ērtu lasīšanu.

Lielā ekrāna, saprātīgās cenas un plašo iespēju kombinācija (lietotāji var veikt piezīmes, veidot grāmatzīmes, izcelt un saglabāt būtiskas teksta daļas, izmantot vārdnīcu) padara InkPad Lite par neaizvietojamu rīku pašattīstībai un mācībām.

Lielāks ekrāns - izcila e-lasīšanas pieredze

PocketBook InkPad Lite ir aprīkots ar lielu 9,7 collu ekrānu, kas ir ideāli piemērots jebkuram saturam, sākot ar vienkāršu daiļliteratūru līdz profesionālajai literatūrai un mācību grāmatām. Liela diagonāle ļauj ekrānā ietilpināt vairāk teksta, un lasītāji ar redzes traucējumiem var ērtāk pielāgot burtu izmēru atbilstoši savām vajadzībām. Neaizmirstiet par tehnoloģiju E Ink Carta™, kas e-lasītāja ekrānu padara pēc iespējas līdzīgāku izdrukātai grāmatai un līdz ar to - pilnīgi drošu acīm.

Vairāk iespēju ar viedo gaismu jeb SMARTlight

Atšķirībā no tradicionālā priekšējā apgaismojuma, SMARTlight tehnoloģija ļauj lietotājiem pielāgot ne tikai ekrāna spilgtumu, bet arī krāsu “temperatūru”, līdz ar to lietotāji var lasīt ar maksimālu komfortu jebkurā apgaismojumā un atkarībā no noskaņojuma un vēlmēm izvēlēties siltus vai vēsus priekšējā apgaismojuma toņus. Automātiskais režīms mainīs iestatījumus atbilstoši diennakts laikam. Turklāt lasītāji var izveidot paši savas veidnes ar spilgtuma iestatījumiem, īstajā laikā ātri pielāgojot ekrānu savām vajadzībām.

Pilnīgi jauns dizains, sānu vadības pogas un kompakts izmērs

PocketBook InkPad Lite ir piešķirts jauns atturīgs un pragmatisks dizains, kas noteikti patiks klasikas cienītājiem. Bet galvenais modeļa jaunums ir vadības pogas, kas no ierīces apakšējās daļas ir pārvietotas uz labā sāna paneli. Daudziem lietotājiem e-lasītājs kļūs vēl ergonomiskāks un ērtāks, pateicoties spējai pāršķirt lapas, izmantojot sānu pogas. Savukārt, pateicoties G sensoram, kas nosaka ierīces ekrāna virzienu, InkPad Lite ir vienlīdz labi piemērots gan labročiem, gan kreiļiem. Vēl viena lieliska ziņa lietotājiem ir InkPad Lite izmērs. E-lasītāja parametri ir 236,2 × 173 × 7,9 mm, kas padara to par vienu no kompaktākajām ierīcēm šāda ekrāna izmēru kategorijā.

Bez pārveidošanas atbalsta lielāko daļu formātu

Viena no daudzajām jebkura PocketBook e-lasītāja priekšrocībām ir atbalsts lielākajai daļai formātu. PocketBook InkPad Lite arī priecēs lietotājus ar neparasti lielisku izvēles brīvību: ierīce atbalsta 19 grāmatu un 4 grafiskos formātus. Tas nozīmē, ka e-lasītājs var atvērt grāmatas, dokumentus un attēlus visos populārākajos formātos, un lietotājiem nav jātērē laiks failu konvertēšanai.

Wi-Fi un vietējie mākoņpakalpojumi

Pateicoties lietotnei PocketBook Cloud un PocketBook Reader, lietotāji var sinhronizēt grāmatas (un visas bibliotēkas) dažādās ierīcēs. Turklāt Dropbox un Send-to-PocketBook pakalpojumi kopā ar iebūvēto Wi-Fi ļauj grāmatas pārsūtīt uz e-lasītāju tikai ar dažiem klikšķiem.

Divkodolu procesors un jaudīgs akumulators

PocketBook InkPad Lite ir aprīkots ar jaudīgu divkodolu procesoru, kas nodrošina lielu grāmatu un lietojumprogrammu ielādes ātrumu un vienmērīgu lapu pagriešanu. Pateicoties 2200 mAh akumulatoram, e-lasītājs ar vienu uzlādi var darboties pat mēnesi.

9,7 collu PocketBook InkPad Lite ļauj būt vēl lielākā sajūsmā par e-lasīšanu.

Atpakaļ
Aa HD