Visizdevīgākais lielekrāna e-grāmatu lasītājs PocketBook InkPad Lite ir nonācis tirdzniecībā!

2021. gada 25. oktobris

PocketBook ar prieku paziņo par ilgi gaidītā e-grāmatu lasītāja modeļa - PocketBook InkPad Lite nonākšanu tirdzniecībā. Ierīce ar lielu 9,7 collu E Ink Carta™ ekrānu, SMARTlight priekšējo apgaismojumu un sānu vadības pogām būs lieliska izvēle tiem, kas meklē saprātīgas cenas un lielisku lasīšanas iespēju kombināciju.

Tā 9,7 collu ekrāns ir ideāli piemērots lasīšanai un mācībām

Ar 9,7 collu ekrānu, kura pamatā ir E Ink Carta™ tehnoloģija, varat ērti lasīt jebkādu e-saturu, retāk pāršķirt lapas un saudzēt acis. Šāda izmēra ekrānā var attēlot gandrīz divreiz vairāk teksta nekā klasiskajās 6 collu ierīcēs, un, izvēloties lielāku burtu izmēru, lasīšana kļūst vēl patīkamāka. Šāds ekrāns spēj attēlot arī žurnālu, mācību grāmatu un specializētās literatūras lappuses oriģinālam tuvā izmērā, kas būs īsta dāvana studentiem. Tas viss, kā arī plašās iespējas strādāt ar tekstu - veikt piezīmes, veidot grāmatzīmes, izcelt un saglabāt svarīgas teksta daļas, izmantot vārdnīcu - padara PocketBook InkPad Lite par neaizstājamu ierīci mācībām.

Vēl vairāk ērtību ar sānu vadības pogām

Atjauninātais dizains piešķir PocketBook InkPad Lite mūsdienīgu minimālismu un ergonomiku. Ar vadības pogām labajā pusē lappušu apgriešana daudziem lietotājiem būs vēl ērtāka. Sānu pogas arī būs lieliska alternatīva skārienekrānam. Pateicoties G-sensoram, kas atbild par ierīces ekrāna orientāciju, e-grāmatu lasītāju var ērti turēt gan ar labo, gan kreiso roku. Vēl viens pluss ir ierīces salīdzinoši kompaktais izmērs. PocketBook InkPad Lite ar izmēriem 236,2 × 173 × 7,9 mm ir viens no mazākajiem e-grāmatu lasītājiem ar šāda lieluma ekrānu.

Izvēlieties siltus vai vēsus krāsu toņus ar SMARTlight

SMARTlight ne tikai regulē ekrāna spilgtumu, bet arī ļauj lietotājam pielāgot ekrāna krāsu temperatūru. Piemēram, maiga, silta priekšējā apgaismojuma krāsa ir ideāli piemērota lasīšanai vakarā, savukārt auksti toņi ir piemēroti dienas gaišajam laikam. SMARTlight automātiskajā režīmā ļauj e-grāmatu lasītājam mainīt spilgtuma un krāsu temperatūras iestatījumus atkarībā no diennakts laika.

Citas PocketBook InkPad Lite funkcijas:

  • Atbalsta 19 grāmatu un 4 grafiskos formātus - e-grāmatu lasītājs atver absolūti lielāko daļu teksta failu un attēlu bez konvertēšanas.
  • Wi-Fi un zīmola mākoņpakalpojumi - PocketBook Cloud un PocketBook Reader ļauj sinhronizēt failus starp e-grāmatu lasītāju un viedtālruni vai klēpjdatoru. Dropbox un Send-to-PocketBook ļauj lietotājiem ātri un ērti pārsūtīt failus uz PocketBook InkPad Lite.
  • Divkodolu procesors - vienmērīgai lapu pāršķiršanai un lieliskai lietojumprogrammu veiktspējai.
  • Jaudīgs 2200 mAh akumulators - ļauj ierīcei darboties līdz pat 1 mēnesim bez uzlādes.

PocketBook InkPad Lite – liela ekrāna sniegtas ērtības par pieņemamu cenu

Atpakaļ
Aa HD