„PocketBook InkPad X Pro”: lieliskas iespējas lasīt un pierakstīt lielā 10,3 collu ekrānā

2023. gada 9. augusts

„PocketBook” ar patiesu prieku stāda priekšā sengaidīto e-pierakstīšanas un lasīšanas ierīci „PocketBook InkPad X Pro”. Jaunākā „Android”™ pārvaldītā e-piezīmju ierīce lepojas ar satriecošu 10,3 collu ekrānu „E Ink Mobius”™ un atbalsta rokraksta ievadi, kā arī tās komplektā ir iekļauts „Wacom” irbulis. Turklāt ierīce atbalsta audioformātus, tai ir „Bluetooth”® un regulējama „SMARTlight” funkcija.

Šopavasar iepazīstiet e-pierakstīšanas un e-lasīšanas ierīci „PocketBook InkPad X Pro” ar aizsargvāciņu mazumtirdzniecības komplektā!

Lasiet, mācieties un strādājiet efektīvāk, izmantojot rokraksta ievades funkciju

„PocketBook InkPad X Pro” paceļ mijiedarbību ar digitālo saturu nākamajā līmenī! Ar „Wacom” irbuli lietotāji lasīšanas laikā var ar roku precīzi pierakstīt piezīmes uz lapu malām vai rakstīt atsevišķā lietotnē. Vairs nav jātērē papildu laiks, lai ar tastatūru ievadītu piezīmi tekstā vai saglabātu ideju — pietiek paņemt irbuli un visu parocīgi pierakstīt, nepārtraucot lasīšanu. Visas piezīmes tiks saglabātas PDF vai PNG formātā, un tās var augšupielādēt mākonī, lai pārsūtītu uz jebkuru citu ierīci.

Rokraksta ievades funkcija ir patiess ieguvums aizrautīgiem lasītājiem, studentiem un ikvienam, kas strādā ar tekstiem. „InkPad X Pro” ievērojami uzlabo darba ražīgumu, jo piezīmes var veikt ātrāk un efektīvāk, nekā ievadot ar tastatūru vai ierakstot papīra piezīmju grāmatiņā.

Liels un redzei draudzīgs ekrāns nodrošina ideālu lasīšanu

„PocketBook InkPad X Pro” ir apgādāts ar 10,3 collu ekrānu „E Ink Mobius”™ ar 1404 × 1872 izšķirtspēju un 227 PPI pikseļu blīvumu. Šāds liels un redzei pilnīgi drošs ekrāns ļauj pārsteidzoši ērti lasīt visu veidu saturu: ierastās daiļliteratūras un zinātniskās grāmatas, profesionālo un lietišķo literatūru, mācību grāmatas un periodiskos izdevumus. Lietotāji var viegli noregulēt teksta lielumu atbilstoši savām vajadzībām: 10,3 collu ekrāns var parādīt ievērojamu teksta apjomu, pat ja fonta izmērs ir palielināts. Turklāt tehnoloģija „E Ink” padara e-piezīmju ierīces ekrānu redzei draudzīgu un neatspīdošu, lai vienmēr un visur var droši iedziļināties lasīšanā.

„Android” pārvaldīta e-piezīmju ierīce

Lai sniegtu lietotājiem papildu brīvību izmantot trešo pušu lietotnes, „PocketBook InkPad X Pro” darbību nodrošina operētājsistēma „Android”. No šī brīža lietotāji var instalēt ierīcē dažādas lasīšanai un rokraksta ievadei paredzētas mobilās lietotnes, lai pielāgotu lietotāja pieredzi savām vēlmēm.

Klausieties audiogrāmatas un mūziku

Ierīci var izmantot ne tikai rokraksta ievadei un lasīšanai, bet arī audiogrāmatu atskaņošanai! Klausieties visas MP3 un WAV formāta audiodatnes, kad savienojat e-piezīmju ierīci ar bezvadu austiņām vai skaļruņiem, izmantojot „Bluetooth”.

Papildu lasīšanas komforts ar „SMARTlight”

Funkcija „SMARTlight” ļauj droši lasīt jebkādos apgaismojuma apstākļos. Izmantojot adaptīvo priekšējo apgaismojumu, lietotāji var regulēt gan ekrāna spilgtumu, gan krāsas temperatūru, izvēloties siltu vai vēsu toni, lai lasīšana būtu vēl patīkamāka.

„PocketBook InkPad X” ir iekļauts arī:

  • četrkodolu procesors un 2 GB RAM, kas nodrošina vienmērīgu lasīšanu un darbplūsmas procesu;
  • 32 GB iebūvētā atmiņa — pietiekami daudz vietas lielai bibliotēkai, visām piezīmēm un ierakstiem;
  • atbalsts 18 grāmatu un grafiskajiem formātiem — AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG un JPEG;
  • ierīci pārvalda operētājsistēma „Android 8.1”;
  • „Bluetooth”, Wi-Fi un C tipa USB ligzda;
  • mazumtirdzniecības komplektā ir iekļauts „Wacom” irbulis un aizsargvāciņš ar miega funkciju.

„PocketBook InkPad X Pro” — 10,3 collu e-pierakstīšanas un lasīšanas ierīce darbam un izklaidei!

Atpakaļ
Aa HD