Aparātprogrammatūra 6.0 ierīcei PocketBook Touch HD 3: jauns dizains un nebijušas iespējas

2020. gada 25. marts

Sākot ar 2020. gada 26. kovas, PocketBook Touch HD 3 lasītājiem ir pieejama aparātprogrammatūras jaunā versija 6.0. Tas ir pēdējo gadu lielākais atjauninājums: ir mainīts galvenās izvēlnes un lietotņu dizains, kā arī ir pievienots jauns grāmatu formāts EPUB3.

Drīzumā aparātprogrammatūras versija 6.0 būs pieejama PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro un citiem atbalstītajiem modeļiem.

Cenšoties saviem lietotājiem nodrošināt maksimālo komfortu, PocketBook virzās tālāk, ne tikai izstrādājot jaunus produktus, bet arī regulāri uzlabojot esošos modeļus. Aparātprogrammatūras jaunākajā versijā 6.0 ir apjomīgs atjauninājums, kas padarīs PocketBook Touch HD 3 vēl ērtāku un modernāku:

  • Visām lietotnēm ir jauna lietotāja saskarne, ir pārveidoti arī paziņojumu, vadības un lietotņu paneļi. Arī grāmatas karte ir ieguvusi jaunu izskatu. Ir jāpiemin arī atjaunotā Audiogrāmatu lietotne, kas audio failu klausīšanos un šķirošanu padarīs vēl ērtāku.
  • Iepazīstiet jauno grāmatu formātu savā e-lasītājā. Programmatūras atjauninājums papildina PocketBook Touch HD 3 arsenālu ar vēl vienu grāmatu formātu — EPUB3. Tāpēc tagad ierīce atbalsta 20 grāmatu formātus, kas pārspēj visus rekordus.
  • Ir atjaunināts galvenās izvēlnes dizains: papildus pieejamajām un nesen lasītajām grāmatām galvenajā izvēlnē būs redzams arī ieteicamās literatūras saraksts (bestselleri, jaunākās grāmatas, nedēļas grāmata). Turklāt tagad jūs varat personalizēt Sākuma ekrāna saskarni, pievienojot nepieciešamo lietotņu ikonas, iespējojot vai atspējojot grāmatu ieteikumus.
  • Aparātprogrammatūrā 6.0 ir pārdomāta un vienkāršota autorizācijas sistēma: tagad jūs varat pierakstīties PocketBook Cloud, PocketBook Store un citos zīmola pakalpojumos ar vienu kontu. Tagad lietotājs var pierakstīties savā kontā, izmantojot viedtālruni — PocketBook lietotnē noskenējot QR kodu.
  • Ir uzlabota PocketBook Touch HD 3 veiktspēja: ātrāka darbības atsākšanas pēc miega režīma, ātrāks skārienpaneļa reaģēšanas laiks, ātrāka un vienmērīgāka rakstīšana ar roku.

Aparātprogrammatūras jaunā versija 6.0 piedāvā milzīgas izmaiņas ierīcei PocketBook Touch HD 3, tāpēc velti netērējiet laiku, atjauniniet savu e-lasītāju un izbaudiet e-lasīšanas komfortu jaunā līmenī.

Ja jums ir cits modelis, sekojiet informācijai, jo tuvākajā laikā jaunā aparātprogrammatūra būs pieejama modeļiem PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro un citiem atbalstītajiem modeļiem.

Atpakaļ
Aa HD