PocketBook Verse: jauns viegluma un lasīšanas ērtības līmenis

2023. gada 5. septembris

PocketBook izsludina savu jauno, nepārspējami lietošanā draudzīgo, kompakto un vieglo sešu collu Pocket Book Verse e-lasītāju, kas sniegs visu nepieciešamo ērtai lasīšanai. Jaunais PocketBook Verse ir aprīkots ar acīm draudzīgu E Ink Carta™ skārienekrānu un adaptīvo SMARTlight, tam ir microSD ligzda un tas atbalsta PocketBook Cloud.

Tikpat drošs acīm kā drukātā lapa

PocketBook Verse būs ideālais pavadonis kaislīgiem grāmatu lasītājiem. Pateicoties sešu collu HD skārienekrānam E Ink Carta™, lasīšana būs ērta un baudāma. Lasīšana kvalitatīvajā displejā ir līdzīga lasīšanai no drukātās lapas, nodrošinot stundām ilgu lasīšanu bez acu noguruma vai apmiglošanās. Vairs nekādas apžilbšanas, lasot saulē - E Ink e-lasītāju ekrāni ļauj lasīt jebkur un jebkad. Ekrāna ideālā skaidrība un salasāmība ļauj izbaudīt katru grāmatas vārdu.

Vairāk brīvības, pateicoties adaptīvajai SMARTlight

Izbaudiet nepārspējamu lasīšanas ērtību ar PocketBook Verse - gan dienā, gan naktī. SMARTlight tehnoloģija ļauj lietotājiem pielāgot ekrāna parametrus jebkuriem apgaismojuma apstākļiem, mainot ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru. Tagad jūs varat brīvi pielāgot lapas krāsu toni, nepārtraucot lasīšanas procesu - vienkārši pavelciet ar pirkstu gar ekrāna malu. Tāpat varat saglabāt savus mīļākos ekrāna iestatījumus un vēlāk tos aktivizēt, izbaudot personalizētu lasīšanas pieredzi.

25 formātu atbalsts - lasīšana bez ierobežojumiem

PocketBook Verse atbalsta 25 grāmatu un grafiskos formātus, tostarp ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG un PNG, līdz ar to jums vairs nebūs nepieciešams veikt failu konvertēšanu. Lietojot PocketBook, lasītāji var droši aizmirst par failu konvertēšanas problēmām, ietaupot sev laiku un enerģiju. Verse tāpat nodrošina saderību ar tiešsaistes bibliotēku pakalpojumiem, pateicoties Adobe DRM atbalstam. Aizņemties grāmatas tiešsaistē nekad nav bijis ērtāk!

Atmiņas karšu ligzda un pilns lasīšanas mēnesis, veicot tikai vienu uzlādi

Lietojot PocketBook Verse, lasīšanas iespējas jums nekad nebeigsies. Ierīce ir aprīkota ar 8 GB iebūvētās atmiņas, līdz ar to savā e-lasītājā varēsiet saglabāt vairākus tūkstošus grāmatu. Turklāt ierīce ir aprīkota ar atmiņas kartes slotu, kas atbalsta kartes līdz pat 128 GB, ļaujot lietotāja virtuālo bibliotēku papildināt līdz vairāk nekā 15 tūkstošiem e-grāmatu, atkarībā no katra lejupielādētā faila formāta un kvalitātes. Verse tāpat izceļas ar savu energoefektivitāti: viena pilna ierīces uzlāde nodrošina līdz pat mēnesi ilgu aktīvu lasīšanu.

Izcila komforta un stila kombinācija

PocketBook Verse ir kompakta ierīce, kas sver tikai 182 g un ērti ietilps jūsu somā vai rokassomā. Ideālā mehānisko vadības pogu un skārienkrāna kombinācija padara e-lasītāja pārvaldīšanu un lasīšanas procesu ērtu un intuitīvu. Verse elegantais un stilīgais dizains ir radīts, lai izceltos. Minimālisma stils un skatienus pievelkošā gaiši zilā vai Misty Grey pelēkā krāsā - patiesi izsmalcinātai lasīšanas pieredzei.

Izcila lasīšanas brīvība, izmantojot bezmaksas vārdnīcas un Cloud pakalpojumus

Pateicoties iebūvētajai Wi-Fi funkcijai, PocketBook Verse ļauj ātri piekļūt tiešsaistes grāmatveikaliem un ērti caurskatīt un iegādāties grāmatas no dažādiem piegādātājiem. Pārvaldiet visu savu personīgo bibliotēku un sinhronizējiet savus failus, kas atrodas dažādās ierīcēs, izmantojot PocketBook Cloud - savukārt Dropbox ļaus ātri piegādāt e-grāmatas tieši uz jūsu ierīci.

Lietotāji tāpat var izbaudīt ērtību, ko sniedz e-lasītājā iepriekš instalētās 11 vārdnīcas, turklāt bezmaksas lejupielādei ir pieejamas vēl 42 valodu kombinācijas. PocketBook Verse būs ideālais pavadonis valodu apguvējiem - gan mācoties jaunu valodu, gan uzlabojot esošās zināšanas.

PocketBook Verse - jauna lappuse lietotājiem draudzīgā e-lasīšanā.

Atpakaļ
Aa HD