PocketBook Verse Pro Color: īpaši kompakts e-lasītājs ar krāsu ekrānu E Ink Kaleido™ 3

2024. gada 4. jūnijs

PocketBook ar lepnumu paziņo par savu jaunāko e-lasītāju – PocketBook Verse Pro Color – 6 collu modeli ar jaunāko E Ink Kaleido™ 3 krāsu ekrānu, kas izstrādāts, lai nodrošinātu aizraujošu lasīšanas un klausīšanās pieredzi. Kompaktais, bet jaudīgais Verse Pro Color pārsteidz ar progresīvu funkciju un īpašību kopumu, piemēram, IPX8 ūdens aizsardzību, audiogrāmatu atbalstu ar Bluetooth, teksta pārvēršanas runā funkciju, adaptīvo SMARTligth funkciju un četrkodolu procesoru.

Jaunais kompaktais Verse Pro Color sola izcilu pieredzi krāsu lasīšanā dedzīgiem grāmatu entuziastiem, kuri ir pieraduši nekad nešķirties no grāmatas.

Lasiet krāsās ar jaunāko E Ink Kaleido™ 3 ekrānu

PocketBook Verse Pro Color ir 6 collu e-lasītājs ar vismodernāko E Ink Kaleido™ 3 krāsu ekrānu, kas piedāvā par 50 % uzlabojumu izšķirtspējā un PPI perfektai e-lasīšanai krāsās. Ar melnbaltā attēla izšķirtspēju 1072 x 1448 un krāsu attēla izšķirtspēju 536 × 724, Verse Pro Color nodrošina satriecošu skaidrību un detaļas. Atveidojot 4096 krāsas un toņus, PocketBook Verse Pro Color nodrošina acīm drošu, neapžilbinošu un ērtu e-lasīšanas pieredzi, jo tā optiskās īpašības ir pēc iespējas tuvākas parastajām drukātajām lapām.

SMARTlight acīm draudzīgai lasīšanai jebkurā apgaismojumā

SMARTlight uzlabo lasīšanas pieredzi, piedāvājot pielāgojamu priekšējo apgaismojumu. Lietotāji var pielāgot savas apgaismojuma preferences, sākot no vēsa zilgana toņa lasīšanai dienas gaismā līdz siltam un nomierinošam dzeltenam tonim pirms gulētiešanas. Izmantojot manuālo režīmu, pielāgojiet spilgtumu un izvēlieties starp siltiem vai vēsiem toņiem, saglabājot personalizētus iestatījumus, lai pārslēgtos bez piepūles. Automātiskajā režīmā SMARTlight gudri pielāgo spilgtumu un krāsu temperatūru, pamatojoties uz diennakts laiku, vienmēr nodrošinot optimālus lasīšanas apstākļus.

Daudz iespēju audiogrāmatu cienītājiem

PocketBook Verse Pro Color ir ideāla stilierīce ne tikai audiogrāmatu lasīšanai, bet arī klausīšanai. E-lasītājs atbalsta 6 audio formātus un tam ir Bluetooth 5.4 ērtai savienošanai ar austiņām un citām ierīcēm. Lietotāji var iegādāties audiogrāmatas jebkurā vietā un klausīties tās Verse Pro Color!

Vēl viena funkcija, kas patiks audio faniem, ir teksta pārvēršana runā, kas ļauj pārvērst jebkuru teksta failu par audiogrāmatas analogu. Braucot vai gatavojot vakariņas, lietotājiem vairs nav jāpārtrauc grāmatu piedzīvojumi: tikai divi klikšķi, un Verse Pro Color sāks lasīt grāmatu balsī. Teksta pārvēršanas runā funkcija lepojas ar plašu dabisku vīriešu un sieviešu balsu izvēli, kas balsī nolasīs teksta failus kādā no 26 pieejamajām valodām.

Izbaudiet lasīšanu bez raizēm ar IPX8 ūdensizturību

PocketBook Verse Color Pro ir sertificēts, lai 60 minūtes varētu izturēt iegremdēšanu saldūdenī līdz 2 metru dziļumā, un tas ļauj lietotājiem iegrimt savā iecienītākajā grāmatā neatkarīgi no tā, vai iet vannā vai atpūšas pie baseina. Izstrādāts aktīvam dzīvesveidam, Verse Color Pro apvieno kompaktumu un funkcionalitāti ar spēcīgu ūdensizturību, sniedzot lietotājiem brīvību lasīt, atrodoties ceļā, neuztraucoties par ūdens iedarbību. Izmantojot IPX8 aizsardzību, lietotāji var justies pārliecināti, lasot jebkurā vidē, neatkarīgi no tā, vai nokļuvuši lietū vai baudot relaksējošu vannu ar savu iecienītāko grāmatu.

Kompaktums, ergonomika un ilgs akumulatora darbības laiks

Izbaudiet krāsainu saturu jebkurā vietā ar kompakto un vieglo 6 collu PocketBook Verse Pro Color, kas piedāvā ērtu lasīšanu gan mājās, gan ceļā. Tās izmēri un vieglais dizains padara to salīdzināmu ar nelielu papīra piezīmju grāmatiņu, taču tajā var ievietot tūkstošiem grāmatu. Navigācija Verse Pro Color ir vienkārša, izmantojot skārienekrānu vai mehāniskās pogas. Ierīce ne tikai lieliski iederas rokā, bet arī izceļas ar savu stilīgo dizainu. Turklāt, pateicoties energoefektīvajam E Ink ekrānam, e-lasītājs var darboties līdz 1 mēnesim bez nepieciešamības uzlādēt.

25 formāti, četrkodolu procesors un citas Verse Pro Color funkcijas

  • 25 formāti bez konvertēšanas – PocketBook Verse Pro Color atbalsta visus populārākos grāmatu un grafiskos formātus, tostarp CBR un CBZ komiksu grāmatu formātus.
  • Atbalsts 6 audiogrāmatu formātiem – klausieties audio failus M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 un MP3.ZIP formātos.
  • Četru kodolu procesors – ātrai navigācijai un nevainojamai lasīšanas pieredzei.
  • 16 GB iebūvēta atmiņa ļauj izveidot lielu bibliotēku, kas vienmēr ir jums līdzi.
  • Divu joslu Wi-Fi (2,4/5 GHz) – ērtai sērfošanai tīklā.
  • PocketBook Cloud un Dropbox pakalpojumi – pārvaldiet savas grāmatas un ērti sinhronizējiet tās.
  • Iepriekš instalētas vārdnīcas – 11 iepriekš instalētas valodu kombinācijas un 42 kombinācijas pieejamas lejupielādei.

PocketBook Verse Pro Color: jūsu krāsainā e-lasīšanas puse

Atpakaļ
Aa HD