PocketBook Verse Pro: jaunākās e-lasītāju tehnoloģijas kompaktā korpusā

2023. gada 5. septembris

PocketBook ar lepnumu izsludina 6 collu, augstākās klases e-lasītāju Verse Pro, kas apvieno nepārspējamu funkcionalitāti ar unikāli kompaktiem izmēriem. PocketBook Verse Pro ir radīts tam, lai paceltu jūsu e-lasīšanas pieredzi jaunā līmenī - pateicoties modernām funkcijām, tostarp audiogrāmatu atbalstam, Text-to-Speech ar Blueetooth, regulējamam SMARTlight un IPX8 ūdens aizsardzībai.

Grāmatai līdzīga pieredze - jūsu lasīšanas priekam

PocketBook Verse Pro tiek piedāvāts ar 6 collu E Ink Carta™ ekrānu ar HD 1072 × 1448 izšķirtspēju un 300 PPI. Varat izbaudīt e-lasīšanu, neuztraucoties par acu nogurumu: šīs ierīces optiskās īpašības ir maksimāli tuvas drukātajai lapai. E Ink ekrāns saules gaismā neapžilbina acis, līdz ar to ir ideāli piemērots lasīšanai ārpus telpām, savukārt lapas skaidrība un perfekti salasāmais teksts nodrošinās, ka lasīšana būs patiesi baudāma. Un, protams, nedrīkst aizmirst: energoefektīvā E Ink tehnoloģija ļaus lietot e-lasītāju līdz pat vienam mēnesim, veicot tikai vienu uzlādi.

SMARTlight tehnoloģija un «dark mode»

Vēl divas funkcijas, kas būtiski uzlabos lasīšanas komfortu - SMARTlight un dark-mode. Manuālajā režīmā SMARTlight ļauj jums iestatīt spilgtumu un izvēlēties ekrānam siltus vai aukstus toņus, kā arī saglabāt iestatījumus ērtai pārslēgšanai. Automātiskajā režīmā SMARTlight pielāgos ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru dienas laikam. Dark Mode režīms uzlabo lasīšanas pieredzi sliktā apgaismojumā, padarot fonu tumšu un tekstu baltu - tas var palīdzēt izvairīties no acu noguruma.

Text-to-Speech un audiogrāmatas

PocketBook Verse Pro atbalsta Text-to-Speech funkciju, kas spēj pārveidot jebkuru teksta failu audio celiņā, izrunājot to vienā no 26 pieejamajām valodām. Jebkurā brīdī varēsiet pārslēgties no grāmatas lasīšanas uz klausīšanos: tikai divi klikšķi, un e-lasītājs sāks grāmatu skaļi lasīt, kamēr jūs varēsiet paveikt savus ikdienas darbus. Text-to-Speech funkcijai pieejamās balsis izklausās dabiski, garantējot, ka jūsu grāmatas teksts nezaudēs savu specifiku un pareizos uzsvarus.

Ierīce tāpat atbalsta 6 populārus audio formātus, līdz ar to tā ir lieliska izvēlei audiogrāmatu atskaņošanai. Izmantojot Bluetooth tehnoloģiju, e-lasītājam var ērti pieslēgt bezvadu austiņas vai automašīnas audio sistēmu, nodrošinot nepārtrauktu klausīšanos.

IPX8 ūdens aizsardzība - lasīšanai bez robežām

PocketBook Verse Pro atbilst IPX8 standartam, nodrošinot aizsardzību pret ūdens izraisītiem bojājumiem. Līdz ar to ierīci var iegremdēt saldūdenī dziļumā līdz 2 metriem un turēt to iegremdētu līdz pat 60 minūtēm, nenodarot tai kaitējumu. Jūs varēsiet droši lasīt savu mīļāko grāmatu vannā vai baseina tuvumā, neuztraucoties par ūdens izraisītiem bojājumiem.

Atraktīvs dizains un kompakti izmēri

PocketBook Verse Pro ir ideāli kompakta ierīce ar stilīgu dizianu un pārdomātu ergonomiku. E-lasītājs ir pieejams pievilcīgā debeszilā vai Passion Red sarkanajā krāsā, līdz ar to tas izcelsies citu ierīču starpā un valdzinās ar augstākās klases estētiku. Lapu caurskatīšana ir ērta un ātra, izmantojot vai nu skārienekrānu vai arī ērtās mehāniskās pogas, kas atrodas ierīces apakšpusē. Kompaktie izmēri - vien 108 x 156 x 7,6 mm - un ergonomiskais dizains nodrošinās ērtu lasīšanu jebkurā vietā, turot ierīci vienā rokā.

25 formāti, mēnesis ar vienu uzlādi, un citas Verse Pro iespējas

  • Visus populāros formātus bez konvertēšanas: e-lasītājs atbalsta 25 dažādus formātus, tostarp vispopulārākos: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • „Adobe DRM” atbalsts: aizņemieties grāmatas tiešsaistes bibliotēkās, izmantojot „Adobe DRM” tehnoloģiju;
  • Atbalsta 6 audioformātus: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Viena uzlāde nodrošina līdz pat mēnesi ilgu lasīšanu: nepārspējama energoefektivitāte padara Verse Pro par ideālu ierīci gan ikdienas lasīšanai, gan ceļošanai;
  • PocketBook Cloud pakalpojums un Wi-Fi: ērtiem pirkumiem, sinhronizēšanai un bibliotēkas pārvaldībai;
  • 16 GB iekšējā atmiņa: pietiekami daudz vietas, lai izveidotu iespaidīgu bibliotēku;
  • Automātiska ekrāna rotācija: mainiet ekrāna orientāciju, lai lasīšana būtu vēl ērtāka;
  • Iepriekš instalētas vārdnīcas: 11 iepriekš instalētas valodu kombinācijas un 42 kombinācijas pieejamas lejupielādei bez maksas;
  • Viegla un kompakta: ierīces sver tikai 186 gramus.

PocketBook Verse Pro: spilgta e-lasīšanas zvaigzne ar augstākā līmeņa funkcijām

Atpakaļ
Aa HD