PocketBook Viva - pilns krāsu diapazons un visas audio funkcijas, kas pieejamas e-lasītājiem

2022. gada 19. decembris

PocketBook izlaiž jauno PocketBook Viva, Eiropā pirmo krāsu e-grāmatu lasītāju ar inovatīvo E Ink GalleryTM 3 displeju. Inovatīvais 8 collu ekrāns spēj vizualizēt pilnu krāsu diapazonu, un acīm draudzīgajā E Ink ekrānā krāsu saturs būs spilgtāks nekā jebkad iepriekš.

PocketBook Viva tāpat ir aprīkots ar iespaidīgu iebūvēto skaļruni un teksta-runas funkciju, IPX8 mitruma izturību un adaptīvo SMARTlight. Ierīce tāpat ietver jaudīgu četru kodolu procesoru un 64 GB atmiņu, kas spēj saturēt tūkstošiem grāmatu. Modernais dizains ar sānu vadības pogām un ideālu ergonomiku nozīmē, ka PocketBook Viva ir e-lasītājs, kas stimulē uz lasīšanu jau no pirmā brīža, kad to paņemat rokās.

Krāsu PocketBook Viva parādīsies veikalu plauktos 2023. gada pirmā ceturkšņa beigās, un tas maksās tikai 599 EUR. Pienācis laiks atšķirt jaunu lapu - e-grāmatu lasīšana krāsās!

Iepazīstieties ar viskrāsaināko E Ink Gallery 3 ekrānu

PocketBook Viva ir Eiropā pirmais e-lasītājs, kas izmanto revolucionāro krāsu E Ink Gallery 3 ekrānu. Katrs ekrāna pikselis ir pildīts ar krāsu pigmentiem, līdz ar to krāsu kombinācijas būs bagātīgākas un piesātinātākas. E Ink Gallery 3 tika izveidots, balstoties uz jaunu pieeju, neizmantojot krāsu filtra masīvu - līdz ar to iespējams parādīt pilnu krāsu diapazonu. Gan krāsu, gan melnbaltajiem attēliem ir pieejama vienlīdz augsta izšķiršanas spēja - 1440 × 1920 un 300 PPI.

Inovatīvajam krāsu E Ink Gallery 3 ekrānam ir nodrošinātas visas klasiskā E Ink unikālās īpašības un optiskie raksturlielumi, līdz ar to e-lasītājs ir ļoti energoefektīvs un drošs acīm. Turklāt, pateicoties E Ink ComfortGazeTM tehnoloģijas lietošanai, tagad iespējams mazināt «zilās gaismas» iespaidu lietotāja acīm.ComfortGaze priekšējā apgaismojuma tehnoloģija samazina zilās gaismas koeficientu (BLR) par līdz pat 60 procentiem, salīdzinot ar priekšējā apgaismojuma tehnoloģiju iepriekšējo paaudzi, līdz ar to nodrošinot papildu komfortu un aizsardzību.

Grāmatas izmēra 8 collu ekrāns ir ideāli piemērots jebkāda veida saturam: sākot ar parastām grāmatām, beidzot ar krāsu komiksiem, žurnāliem, vai dokumentiem ar grafikiem un tabulām.

Pateicoties SMARTlight funkcijai, lietotājam iespējams iestatīt ne tikai ekrāna spilgtumu, bet arī krāsu temperatūru, izvēloties priekšējā apgaismojuma siltu vai vēsu toni.

Iebūvēts skaļrunis un daudzas citas audio funkcijas

PocketBook Viva ir ideālais e-lasītājs audiogrāmatu cienītājiem: tas atbalsta 6 audio formātus, ir aprīkots ar iebūvētu skaļruni, Bluetooth un teksta-runas funkciju.

Vienkārši nospiediet Atskaņot, lai izbaudītu audiogrāmatu jebkurā vietā un jebkurā laikā, neizmantojot nekādas papildu ierīces. E-lasītājs ir aprīkots ar Bluetooth 5.2 versiju, ļaujot ātri pievienot bezvadu austiņas, skaļruņus vai citas audio sistēmas. Izmantojot teksta-runas funkciju, šis e-lasītājs var dabiskā balsī skaļi lasīt jebkuru teksta failu, pārvēršot to par audiogrāmatu.

Ideāls dizains un ergonomika

PocketBook Viva ir patiess mākslas darbs, kas apvieno smalku eleganci, izsvērtu ergonomiku un ērtību, kas ir tik svarīgi, lietojot ierīci katru dienu. Par spīti lielajam ekrānam, e-lasītājs ir viegls un kompakts. Sānu vadības pogas padara ierīces turēšanu un pārvaldīšanu tik ērtu, cik iespējams. Un pateicoties G-sensoram, kas automātiski rotē ekrānu, e-lasītājs ir ideāli ērts gan labročiem, gan kreiļiem

IPX8 mitruma izturība

PocketBook Viva ir aizsargāts pret ūdeni atbilstoši IPX8 standartam. Līdz ar to ierīci var iegremdēt saldūdenī līdz 2 metru dziļumam uz laiku līdz 60 minūtēm, neizraisot negatīvas sekas. Mitruma aizsardzība ļaus lietotājam jūsties drošāk, nebaidoties par salīšanu vai mīļākās grāmatas lasīšanu vannā.

Četru kodolu procesors un citas PocketBook Viva iespējas:

  • 64 GB iebūvēta atmiņa ļauj izveidot lielu bibliotēku, kas vienmēr ir jums līdzi;
  • Nepārspēts formātu skaits, neveicot konvertēšanu - PocketBook Viva atbalsta 23 formātus (19 grāmatu un 4 grafiskos formātus), tostarp arī komiksu formātus;
  • Atbalsts 6 audiogrāmatu formātiem - klausieties audio failus M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP formātos;
  • Jaudīgs četru kodolu procesors;
  • Divu joslu Wi-Fi un PocketBook Cloud pakalpojumi – sinhronizācijai ar citām ierīcēm un ērtai bibliotēkas pārvaldībai;
  • Plašs vārdnīcu klāsts - papildus iepriekš instalētajām 11 valodu kombinācijām, lietotāji var bez maksas lejupielādēt vēl 42 kombinācijas.

PocketBook Viva - vairāk krāsu, vairāk superspēju!

Atpakaļ
Aa HD