PocketBook InkPad X — e-lasīšanas šedevrs ar 10 collu ekrānu

2019. gada 8. oktobris

PocketBook ar lepnumu laiž klajā savu ilgi gaidīto e-lasītāju ar 10,3 collas lielo ekrānu — PocketBook InkPad X. Lai arī ko jūs lasītu: grāmatu, avīzi, žurnālu, komiksu vai profesionālu literatūru, lielais ekrāns nodrošinās izcilu lasīšanas pieredzi. Jaunajam e-lasītājam, kas sver tikai 300 g, ir arī SMARTlight funkcija un audio izvads.

Paplašina lasīšanas apvāršņus

PocketBook InkPad X ir 10,3 collu HD ekrāns ar 1404 × 1872 lielu izšķirtspēju, kas padara šo ierīci ideāli piemērotu jebkāda satura lasīšanai: grāmatām, avīžu un žurnālu digitālajām versijām, komiksiem, zinātniskajām publikācijām, kā arī notīm. Ar InkPad X lapā var redzēt vēl vairāk teksta, nesamazinot fonta izmēru. Turklāt E Ink Carta™ Mobius tehnoloģija padara ekrāna optiskās īpašības gandrīz identiskas parasta papīra lapai.

SMARTlight lasīšanai jebkurā laikā

PocketBook InkPad X ir paredzēts aktīvai lietošanai jebkurā diennakts laikā. SMARTlight tehnoloģija nodrošina maksimālu lasīšanas komfortu jebkādā apgaismojumā, automātiski pielāgojot ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru. Jūs varat mainīt spilgtumu un krāsu toni, neatraujoties no lapas: vienkārši pavelciet ar pirkstu gar displeja malu. Lietotāji var arī saglabāt savus ekrāna iestatījumu šablonus un aktivizēt tos vēlāk.

32 GB liela atmiņa izcilai bibliotēkai

PocketBook InkPad X ir apjomīga 32 GB iekšējā atmiņa. Tikai iedomājieties, cik daudz teksta failu un attēlu varēsiet saglabāt savā elektroniskajā bibliotēkā! Piemēram, PocketBook InkPad X var saglabāt līdz 15 000 grāmatu bez ilustrācijām EPUB formātā. Varēsiet lejupielādēt žurnālus un avīzes PDF formātā, kā arī komiksus CBR un CBZ formātos, e-lasītāja atmiņā pietiks vietas 10 000 failu (satura faktiskais apjoms ir atkarīgs no katra ielādētā faila izmēra un kvalitātes). Jums noteikti būs pietiekami daudz vietas, lai e-lasītājā saglabātu savu iecienīto audio grāmatu kolekciju.

Audio grāmatas un mūzika jūsu ierīcē PocketBook

Audio grāmatu klausīšanās sniedz dažas priekšrocības, salīdzinot ar tradicionālo lasīšanu. Viena no šīm priekšrocībām ir iespēja grāmatas klausīšanās laikā darīt arī citas lietas (piemēram, vadīt automašīnu). PocketBook InkPad X ir aprīkots ar Bluetooth, un tas atskaņo audio grāmatas un citus audio failus MP3, M4B un OGG formātos. Tas nozīmē, ka varat klausīties mūziku, neatraujoties no iecienītā romāna. Teksta-runas funkcija ir vēl viena noderīga īpašība, kuru grāmatu cienītāji noteikti novērtēs. Pieslēdzot austiņas pie e-lasītāja, jūs varat noklausīties jebkuru teksta dokumentu 16 valodās.

Jauda un ilgs darbības laiks

Pateicoties modernajam divkodolu procesoram, PocketBook InkPad X viegli un ātri tiek galā ar jebkuru uzdevumu. Ierīcei ir akumulators ar 2000 mAh ietilpību, kas nodrošina pilnvērtīgu darbību bez uzlādēšanas līdz vienam mēnesim. PocketBook InkPad X ir arī vāka sensors, kas nodrošina e-lasītāja automātisku pārslēgšanos uz miega režīmu pēc aizsargvāka aizvēršanas.

Šī ierīce izmanto C tipa USB (USB standarts 2.0) gan uzlādei, gan austiņu pieslēgšanai, izmantojot komplektācijā iekļauto 3,5 mm audio adapteru.

Jebkādā formātā, jebkādā valodā, jebkurā vietā

PocketBook InkPad X turpina atbalstīt PocketBook filozofiju par pilnīgu brīvību, kas ir redzama ikvienā detaļā. E-lasītājs atbalsta 19 grāmatu, 4 grafiskos (JPEG, BMP, PNG un TIFF) un 3 audio formātus (MP3, M4B un OGG). Jo vairāk formātu, jo plašākas iespējas lasītājam.

Jaunais modelis ir lieliski piemērots arī cilvēkiem, kuri mācās svešvalodas vai daudz ceļo. Instalētās Abbyy Lingvo® vārdnīcas palīdzēs jums lasīt ārzemju literatūru, iztulkojot nezināmos vārdus.

PocketBook InkPad X ir daļa no globālās PocketBook ekosistēmas. Izmantojot PocketBook Cloud pakalpojumu, jūs varat augšupielādēt grāmatas e-lasītājā, pārsūtīt atsevišķus failus vai visu bibliotēku uz viedtālruni vai citām ierīcēm, sinhronizēt lasīšanas vietas, grāmatzīmes un piezīmes.

PocketBook InkPad X paplašina lasīšanas apvāršņus.

Atpakaļ
Aa HD