PocketBook InkPad 3 Pro – jūsu lielekrāna lasīšanas eksperts

2019. gada 30. jūlijs

PocketBook ir prieks iepazīstināt ar PocketBook InkPad 3 Pro – jauno 7,8 collu e-lasītāja modeli, tagad tas ir mitrumizturīgs un ar Bluetooth savienojumu. Šīs jaunās funkcijas, kā arī elegantais dizains, SMARTlight un audio izeja padara jauno PocketBook modeli par īstu profesionāli e-lasītāju pasaulē.

Lielas iespējas ar lielu e-lasītāju

Jaunais grāmatas izmēra PocketBook InkPad 3 Pro ir aprīkots ar 7,8 collu E Ink Carta™ HD (1404 x 1872) ekrānu ar 300 DPI. Šāds displejs praktiski ļauj izdzēst robežu starp tradicionālo un elektronisko lapu, jo e-lasītāja izmērs padara to pēc iespējas līdzīgāku vidēja izmēra drukātai grāmatai. Jaunākās paaudzes ekrāns ļauj aizmirst, ka lasāt e-lasītājā. Acis nejūt spiedienu, un informācija tiek uztverta labāk — tāpat kā lasot parasto papīra grāmatu.

Solis uz lasīšanas brīvību

Ar PocketBook InkPad 3 Pro varat droši baudīt lasīšanu jebkurā vietā — guļot vannā vai pie baseina, pludmalē vai pat lietū. Jaunais e-lasītājs ir mitrumizturīgs no iekšpuses un ārpuses. Mikronu plānais pārklājums uzticami aizsargā ierīces iekšējo elektroniku no iespējamiem bojājumiem, ko izraisa saskare ar mitrumu vai šķidrumiem. Ar IPX8 iespējām ierīci var iegremdēt saldūdenī dziļumā līdz 2 metram un turēt līdz pat 60 minūtes, nenodarot tai kaitējumu.

Labāka aizsardzība, izmantojot futrāli

Lai nodrošinātu papildu aizsardzību pret mehāniskiem bojājumiem, PocketBook InkPad 3 Pro mazumtirdzniecības komplektā ir iekļauts praktisks futrālis melnā krāsā. Turklāt futrāļa lietošana palielinās e-lasītāja efektivitāti. PocketBook InkPad 3 Pro ir vākā iebūvēts sensors, kas automātiski ieslēdz ierīci miega režīmā ikreiz, kad tā tiek ievietota futrālī.

Viedi pielāgojumi jūsu viedajam dzīvesveidam

SMARTlight tehnoloģija ir kaut kas vairāk par vienkāršu priekšējo gaismu. Šī funkcija automātiski regulēs ekrāna spilgtumu un krāsu temperatūru atkarībā no apgaismojuma un diennakts laika.Lietotājs var manuāli pielāgot grāmatas lapā esošās priekšējās gaismas spilgtumu un krāsu temperatūru. Turklāt ir iespējams izveidot veidnes ar atšķirīgu ekrāna spilgtuma pielāgojumu kopumu, kas vienkāršos darbu ar e-lasītāju un ietaupīs jūsu laiku.

Ne tikai lasītājiem, bet arī klausītājiem

PocketBook InkPad 3 Pro ir izveidots tā, lai katram lietotājam nodrošinātu maksimālas iespējas — pateicoties mikro USB audio adapteram un Bluetooth bezvadu savienojumam, iespējams grāmatas ne tikai lasīt, bet arī tās klausīties. E-lasītājs atbalsta divus populārākos audio formātus: mp3 un m4b, lai jūs jebkurā vietā varētu ērti klausīties un atzīmēt iecienītākās audio grāmatas. Vai vienkārši klausīties mūziku, kamēr lasāt!

Vēl viena noderīga PocketBook InkPad 3 Pro funkcija, kura ir pieminēšanas vērta, ir “Text-to-Speech” funkcija, kas pārvērš jūsu e-lasītāju par īstu stāstītāju. Pateicoties “Text-to-Speech” funkcijai, ierīce var pārvērst e-grāmatas tekstu balss formātā un skaļi nolasīt jebkuru teksta failu no e-lasītāja bibliotēkas.

Ātri domājoša ierīce jebkura uzdevuma veikšanai

PocketBook InkPad 3 Pro ir aprīkots ar augstas veiktspējas divkodolu procesoru un 1 GB RAM, kas ievērojami palielina e-lasītāja darbības ātrumu. Pirmkārt, tas attiecas uz lietojumprogrammu un pakalpojumu uzsākšanas ātrumu, kā arī uz lapu ātru pāršķiršanu.

1900 mAh akumulators nodrošinās nedēļu ilgu aizraujošu lasīšanu bez uzlādes. E-lasītāja iekšējā atmiņa ir palielināta līdz 16 GB, kas ļaus saglabāt vairāk nekā 3000 grāmatu plašu elektronisko bibliotēku.PocketBook InkPad 3 Pro atbalsta 19 grāmatu un 4 grafiskos formātus (JPEG, BMP, PNG un TIFF). Un, pateicoties iebūvētajam Wi-Fi tīklam un tiešsaistes pakalpojumiem, visi turpmāk minētie faili ir viegli lejupielādējami e-lasītājā: Dropbox, Send-to-PocketBook un PocketBook Cloud.

Turklāt iepriekš instalētās Abbyy Lingvo® vārdnīcas ar 24 valodu kombinācijām ne tikai vienkāršo ārzemju literatūras lasīšanu un tulkošanu, bet arī pārvērš PocketBook InkPad 3 Pro par neaizstājamu palīgu ceļojumu laikā.

Stilīgs un viegls e-lasītājs — ideāls ceļabiedrs

PocketBook InkPad 3 Pro atšķiras ne tikai ar lielu HD ekrānu, kura izmērs pa diagonāli ir 7,8 collas. Pie izmēriem 195 x 136,5 x 8 mm ierīces svars ir tikai 225 grami, kas ļauj to ņemt līdzi ikdienas braucienos pa pilsētu vai tālos ceļojumos.

E-lasītājs izceļas arī ar savu stilīgo un pārdomāto dizainu, kas atbilst jaunākajām pasaules tendencēm. Šī ierīce ne tikai izskatās lieliski, bet arī ir ļoti ergonomiska un ērta lietošanai — to ir viegli noturēt un to iespējams kontrolēt pat ar vienu roku.

PocketBook InkPad 3 Pro ir īsts profesionālis e-lasītāju pasaulē

Atpakaļ
Aa HD