PocketBook Reader atjauninātā lietotne: lasīšanas komforta jauns līmenis

2020. gada 14. maijs

PocketBook laidīs klajā iespaidīgu atjauninājumu vienam no saviem veiksmīgākajiem produktiem — PocketBook Reader mobilajai lietotnei iOS un Android ierīcēm. Pilnīgi jaunais dizains un papildu audio formāts, vienkāršota autorizācijas procedūra, grāmatu sinhronizācijas un apmaiņas papildu iespējas, kā arī vairākas citas funkcijas padarīs šo lietotni vēl ērtāku.

PocketBook Reader ir ne tikai mobilā lietotne lasīšanai, bet ari īstens grāmatu klubs jūsu ierīcē. Lasiet un klausieties dažādos formātos, sinhronizējiet bibliotēkas un lasīšanas vietas, dalieties ar iespaidiem par grāmatām un saņemiet ieteikumus: pateicoties PocketBook Reader, visas jūsu grāmatas būs pieejamas jūsu viedtālrunī vai planšetdatorā.

Kas tad ir jauns lietotnē PocketBook Reader?

  • Jauni grāmatu krātuvju pakalpojumi — tagad PocketBook Reader lietotāji var pievienot savai bibliotēkai un lasīt grāmatas no Google Drive mākoņa krātuves, kā arī grāmatas, kas iegādātas no Google Play Books. Lietotāji var arī vienlaicīgi pierakstīsies vairākos kontos dažādiem pakalpojumiem, piemēram, PocketBook Cloud vai Dropbox.
  • Jauni saskarnes iestatījumi — PocketBook Reader lietotāja saskarnei tagad ir jauni krāsu motīvi, kas palīdzēs dažādot darbu ar lietotni un pielāgot to savam noskaņojumam. Lietotnes modernais un lakoniskais dizains nodrošinās elektroniskās lasīšanas maksimālu komfortu.
  • Grāmatu saraksta logrīki sākuma ekrānā — logrīki atrodas galvenajā ekrānā, tāpēc lietotāji var ātri piekļūt grāmatu sarakstiem no dažādiem tiešsaistes pakalpojumiem. Logrīki tiek pievienoti un noņemti no ekrāna automātiski pēc tam, kad jūs ieejat kontā vai izejat no tā. Tāpat lietotāji var pievienot jebkādus grāmatu sarakstus sākuma ekrānā.
  • Jaunu audio formātu atbalsts - atjauninātajā lietotnē tradicionālais mp3 formāts ir papildināts ar m4b audio formātu, kas ir perfekti piemērots, lai klausītos audio grāmatas. Turklāt tagad jūsu iegādātās audio grāmatas tiek sinhronizētas ar PocketBook Cloud pakalpojumu.
  • Autorizācija ir tik ērta kā nekad iepriekš — ar vienu PocketBook kontu jūs varat strādāt ar citiem pakalpojumiem, piemēram, PocketBook Cloud un ReadRate, lieki netērējot laiku reģistrācijai. PocketBook e-lasītāju īpašniekiem ir pieejama jauna kontu un bibliotēku sinhronizēšanas iespēja, noskenējot QR kodu lietotnē Pocketbook Reader.
  • Uzlabota lietotnes mijiedarbība ar pakalpojumu Dropbox — tagad lietotāji var apmainīties ar grāmatām starp iOS un Android ierīcēm, izmantojot lietotni PocketBook Reader.
  • Vilkšanas un nomešanas funkcija — grāmatu failus tagad ir daudz vienkāršāk pārsūtīt no ierīces atmiņas uz jebkuru mākoņa krātuvi: vienkārši ievelciet vajadzīgo dokumentu.
  • Mijiedarbība ar grāmatu sarakstiem tagad ir vēl ērtāka — sašķirojiet lokālos failus un grāmatas no mākoņa pakalpojumiem, izveidojiet kolekcijas utt. Navigācija pa digitālajām bibliotēkām vēl nekad nav bijusi tik ātra. Pateicoties pārveidotajai mapju sadaļai, kas tagad izskatās kā failu pārvaldnieks, ir uzlabota navigācija ierīces atmiņā grāmatu meklēšanai.

Protams, tas nav PocketBook Reader atjauninājumu pilnīgs uzskaitījums, tāpēc atveriet lietotni un iepazīstiet tās jaunās funkcijas.

Ja jums vēl nav PocketBook Reader, lejupielādējiet to no App Store vai Google Play un pārejiet uz elektroniskās lasīšanas jaunu līmeni.

Atpakaļ
Aa HD