Jūsu PocketBook skaļi lasīs vēl ticamāk - dzirdiet jaunas balsis, kas pārveido tekstu runā

2021. gada 1. jūlijs

PocketBook ir lieliskas ziņas visiem lietotājiem, kam patīk ne tikai lasīt grāmatas, bet arī tās klausīties! Pateicoties apjomīgam Text to Speech atjauninājumam, dažas pilnīgi jaunas (Oskars) balsis iepriecinās lietotājus ar dabiskāku skaņu.

Pirmais modelis, kas saņems jaunās balsis, ir PocketBook InkPad 3 Pro. Divu mēnešu laikā būs pieejams uzlabojums visām ierīcēm ar audio atbalstu: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Kas ir Text to Speech?

Jaunās Text to Speech balsis izstrādā ReadSpeaker, pasaules mēroga balsu izstrādes speciālisti, kas piedāvā 90+ ticamas, cilvēku balsij līdzīgas mākslīgas balsis 30+ valodās. Venkārši sakot, ar Text to Speech ierīce var skaļi nolasīt jebkuru teksta dokument, padarot to pēc iespējas līdzīgāku īsta cilvēka lasīšanai. Lietotājam tikai jāizvēlas "Balss iespēja" jebkuras e-grāmatas izvēlnē, un jūsu e-lasītājs pārvērtīsies stāstītājā.

Atklājiet Text to Speech vēlreiz ar jaunām dabiski skanošām balsīm

Jaunās balsis ir daudz dabiskākas, tā padarot TTS pēc iespējas tuvāku parastai audiogrāmatai. Tomēr, atšķirībā no audiogrāmatām, Text to Speech ir vienmēr lietošanas gatavībā un atļauj e-lasītājam atskaņot jebkuru tekstu dažu sekunžu laikā. Šī ir galvenā funkcijas priekšrocība: jebkurā situācijā jebkuras grāmatas audio versija ir pieejama lasītājam, bez ilgas meklēšanas, pirkumiem un lejupielādēm.

Kā iegūt jaunas balsts TTS?

Ja Jums pieder PocketBook InkPad 3 Pro e-lasītājs, jums vajadzīgs tikai instalēt jauno programmas versiju 6.4. Jaunās balsis būs pieejamas pēc atjauninājumalejupielādēšanas.No šī brīža visas jaunās ierīces automātiski saņem pavisam jaunas basis.

Ja Jums pieder cita PocketBook ierīce ar audio atbalstu, pārbaudiet savus atjauninājumus un neaizmirstiet instaēt programmas versiju 6.4., kad tā kļūs pieejama Jusu modelim.

Atklājiet jaunas iespējas ar PocketBook: lasiet un klausieties savas iecienītās grāmatas bez ierobežojumiem!

Noskatieties mūsu jauno video par Text to Speech un atklājiet lietderīgu īpašību, kura patiks lasīšanas cienītājiem, jo nekad nav zināms, kad klausities grāmatu ir ērtāk nekā to lasīt.

Atpakaļ
Aa HD