PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: ekskluzīva krāsa un izsmalcināts vāciņš

2020. gada 19. novembris

Pocketbook paziņo, ka Touch HD 3, viens no mūsu populārākajiem un pieprasītākajiem zīmola modeļiem, tagad ir pieejams maztirāžas sērijas veidā. Jaunais Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition tiek pārdots ekskluzīvā pērļu baltā krāsā komplektā ar stilīgu aizsargāciņu. Šim modelim ir arī viens papildu garantijas gads, un tas tiek pārdots dāvanu iesaiņojumā — ideāla dāvana jebkuram grāmatu cienītājam.

E-lasītāja izsmalcināto pērļu balto krāsu, kas atgādinās par okeāna brīvību un gliemežvāku rakstiem, ideāli papildina jūras zilais ietvars. Šī iedvesmas un tehnoloģijas kombinācija ir radīta neaizmirstamiem ceļojumiem pa aizraujošu romānu lapām.

Patiess e-lasīšanas šedevrs ar neizsmeļamām iespējām

PocketBook Touch HD 3 apvieno visu labāko, ko moderns e-lasītājs var piedāvāt lietotājiem. Ierīce ir aprīkota ar vairāku sensoru 6 collu E Ink Carta™ HD ekrānu, viedo SMARTlight tehnoloģiju un jaudīgu divu kodolu procesoru. Tāpat kā visi pārējie PocketBook e-lasītāji, Touch HD 3 atbalsta plašāko formātu diapazonu tirgū — 19 grāmatu un 4 grafiskie formāti, kas pieejami bez konvertēšanas.

Pateicoties HZO Protection™ tehnoloģijai (IPx7 standarts), e-lastītājs ir aizsargāts no ūdens kaitīgās ietekmes. Ierīce spēj izturēt 30 minūtes ilgu iegremdēšanu saldūdenī līdz viena metra dziļumam — tas nozīmē, ka varat mierīgi lasīt pludmalē vai vannā, nebaidoties par iekārtas drošību.

Ierīce ļauj ne tikai ērti lasīt, bet arī klausīties audio grāmatas vai mūziku lasīšanas laikā: tā atbalsta Bluetooth un 6 audio formātus: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Godalgoto dizainu papildina fantastiska krāsa

Eleganto un stilīgo e-lasītāju īpaši izsmalcinātu padara pērļu baltā krāsa. Ierīce, kas apbalvota ar Red Dot Award par labāko produkta dizainu, šajā ekskluzīvajā krāsā izskatās vēl pievilcīgāka, un ir ideāli piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm.

Modeļa maztirāžas variants nav zaudējis savu kompakto izmēru (161,3 x 108 x 8 mm) un neticami mazo 155 g svaru. Ergonomiskajai ierīcei ir patīkami pieskārties — jūs izbaudīsit ne tikai interesantu grāmatu, bet arī pašu lasīšanu un ierīces turēšanu rokā.

Stilīgs un noderīgs aksesuārs

Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition komplektā ir iekļauts stilīgs tumši zils vāciņš, kas uzticami aizsargās e-lasītāju un padarīs lasīšanu vēl ērtāku.

Triecienizturīgais vāciņš stingri notur ierīci un aizsargā visas tās daļas, tostarp arī malas, līdz ar to varat pārnēsāt e-lastītāju somā vai mugursomā, neuztraucoties par tā saskrāpēšanu. Ierīce sver tikai 80 g un ir izgatavota no izturīga poliuretāna un mikrošķiedras.

Vēl viena vāciņa priekšrocība ir tā mijiedarbība ar speciālo vāciņa sensoru, kas automātiski pārslēdz e-lasītāju miega režīmā pēc ekrāna aizvēršanas. Tas ļauj samazināt akumulatora patēriņu, līdz ar to pagarinot lietošanas laiku līdz nākamajai uzlādei.

Pagarināta 3 gadu garantija

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition sniedz vēl vienu priekšrocību — papildu vienu garantijas gadu. Ierīces garantija ir pagarināta līdz trīs gadiem — pierādot tās nevainojamo kvalitāti.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition eksluzīvs lasīšanas šedevrs

Atpakaļ
Aa HD