Ienirstiet mīļākajā grāmatā un izglābiet superaģentu: skatieties jaunos PocketBook veidotos satraucošos reklāmraidījumus

2020. gada 17. septembris

PocketBook paziņo par savas satraucošās reklāmraidījumu sērijas pirmizrādi platformā YouTube, kurā būs parādīta maģiskā iegremdēšanās grāmatas sižetā, sapludinot robežas starp literārajiem darbiem un patieso dzīvi.

Jaunie videoklipi turpinās “Jūsu PocketBook iekšienē” ideju, ko veicinājusi zīmola filma “Episkā cīņa: Šerloks pret Drakulu” 360о formātā. Filma, kas izlaista 2019. gadā, platformā YouTube savāca vairāk nekā 15 miljonus skatītāju. Tomēr jaunie reklāmraidījumi pavisam jaunā veidā parādīs pieredzi, iegremdējoties lasītajā: vēl jautrāk un trakāk!

Kādēļ “Jūsu Pocketbook iekšienē”?

Lasītāji pastāvīgi dalās ar saviļņojumu un sajūtām, kas gūtas pēc grāmatu izlasīšanas ar PocketBook. Daži iet pat vēl tālāk un apraksta epizodes, kurās viņš vai viņa būtu rīkojies citādi, nekā varonis. Mums visiem patīk lasīt, saņemot iesēju aizbēgt no īstenības, izmēģināt jaunas lomas.

Jaunajos reklāmraidījumos PocketBook atklāj šo īpašo lietotāju izpratni. Mēs ne vien lasām grāmatu, mēs izdzīvojam īsu dzīvi kopā ar varoņiem, iedomājoties sevi viņu vietā. Tieši tas vieno lasītmīļus visā pasaulē.

Lasīšana ļauj iegremdēties citā realitātē, un mēs ceram, ka mūsu jaunie videoklipi atgādinās, ka e-lasītāji var jūs ievest grāmatas stāstā ne vien mājās uz dīvāna, bet gan jebkur un jebkad! Pateicoties E Ink ierīcēm, lasīšana ir kļuvusi mobilāka kā jebkad.

Par ko vēsta sērija?

Zīmola sērijā ir četri reklāmraidījumi: supergrāvējs “Vecmāmuļa — spiegs”, klasiska mīlas dēka “Šokējošais valsis”, pasaka “Guļošais tētuks” un fantāzija “Raganas mācība”. Skatītājs tiks iemests stāsta kulminācijā un tikai dažas sekundes vēlāk piedzīvos pēkšņu grāmatas fantāzijas pārvēršanos realitātē.

Tikko platformā YouTube ir sākusies kampaņa ar diviem aizraujošiem stāstiem: “Vecmāmuļa — spiegs” un “Šokējošais valsis” — tik dažādi stili, bet tā pati ideja par pilnīgu iesaisti grāmatas sižetā.

“Vecmāmuļa — spiegs” ir graujošs asa sižeta spiegu stāsts par galveno varoni svarīgā slepenā uzdevumā. Lasīt grāmatu ar šādu dramatisku sižetu var būt ļoti bīstami —, ierauti stāstā, lasītāji nonāks tieši intensīvas apšaudes epicentrā! Tad, iespējams, viņiem nāksies izglābt aģentu no sliktajiem puišiem ar ieročiem.

Tos, kuriem patīk mazāk riskanta izklaide, PocketBook uzaicina uz “Šokējošā valša” deju šīs sezonas greznākajā ballē. Labās ziņas: lasītājiem nebūs jāuztraucas par etiķetes ievērošanu savā garderobē. Galu galā vēsturiska novele jālasa pašam savas mājas ērtībā.

Rudens vidū PocketBook laidīs klajā divus citus vienlīdz aizraujošus stāstus: “Raganas mācība” un “Guļošais tētuks”. Mūsu skatītājiem kopā ar drosmīgo varoni būs jāapgūst, kā lidot uz raganas slotas un ielavīties uguni spļaujoša pūķa migā!

Digitālās kampaņas galvenais mērķis ir sniegt labu garastāvokli un radošā un jautrā veidā parādīt, kas vieno visus grāmatu lasītājus plašajā pasaulē.

Atpakaļ
Aa HD