E-grāmatu lasītājs zem Ziemassvētku eglītes: kāpēc PocketBook ir labākā dāvana bērniem un pieaugušajiem

2021. gada 13. decembris

Ja jums vēl aizvien nav ne jausmas, ko uzdāvināt ģimenei un draugiem Ziemassvētkos, mums ir lieliska ideja! Kā būtu ar viedrīku, kas patiks gan skolēniem, gan vectēviem, kas izklaidēs un izglītos, nekaitēs acīm un nodrošinās nevainojami ērtu lasīšanu? Jā, šāda ierīce pastāv, un to sauc PocketBook e-grāmatu lasītājs!

Svētku priekšvakarā esam sagatavojuši veselu maisu faktu, kas noteikti pārliecinās jūs par to, ka e-grāmatu lasītājs būs lielisks pārsteigums zem Ziemassvētku eglītes.

Kāpēc PocketBook ir ideāla Ziemassvētku dāvana bērnam

Vai plānojat uzdāvināt savam bērnam interesantu grāmatu, bet nezināt, kuru? Jebkurā PocketBook e-grāmatu lasītājā ir pietiekami daudz vietas visiem bērnu literatūras šedevriem: sākot ar «Bagātību salu» un Tomu Soijeru līdz pat «Klanu kaķiem» un Harijam Poteram! Turklāt, atšķirībā no parastas grāmatas, viedierīcei ir daudz lielākas iespējas ieinteresēt un aizraut mūsdienu bērnus.

Un, lai padarītu bērna lasīšanas pieredzi vēl spilgtāku, varat izvēlēties PocketBook ar inovatīvu krāsu ekrānu. Ilustrācijas grāmatu lapās izskatīsies daudz pievilcīgākas, un jauno lasītāju acis droši pasargās E Ink tehnoloģija.

PocketBook un Ziemassvētku vecītis iesaka šādus modeļus: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Kāpēc PocketBook ir ideāla Ziemassvētku dāvana pusaudzim

PocketBook nav tikai kārtējā ierīce spēļu spēlēšanai, video skatīšanai vai tērzēšanai. Mūsu e-grāmatu lasītāji galvenokārt ir paredzēti lasīšanai, tāpēc nekādi sociālie mediji nenovērsīs pusaudžu uzmanību no grāmatas vai mācību materiāla. Runājot par mācību grāmatām: PocketBook sver ne vairāk kā parasts piezīmjdators, taču tajā var ievietot visu skolas bibliotēku. Tas īsts sapnis jebkuram studentam ar smagu mugursomu.

Tajā pašā laikā PocketBook ir daudz vairāk nekā tikai e-grāmatu lasīšanas ierīce! Daudzi modeļi ir aprīkoti ar Bluetooth un atskaņo audiofailus, lai jūs varētu klausīties audiogrāmatas, raidierakstus jeb podkāstus, mūziku, svešvalodu apmācību audionodarbības utt. Un e-grāmatu lasītājā var lasīt arī komiksus un mangas, kas noteikti patiks pusaudžiem.

PocketBook un Ziemassvētku vecītis iesaka šādus modeļus: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Kāpēc PocketBook ir ideāla Ziemassvētku dāvana vecvecākiem

Vai jums šķiet, ka vecāka gadagājuma cilvēki īpaši nedraudzējas ar modernajām tehnoloģijām? Nu, tas noteikti nav stāsts par PocketBook! Šī neticami vienkārši lietojamā viedierīce būs īsta dāvana jūsu vecākiem un vecvecākiem. Katrs e-grāmatu lasītājs papildus skārienekrānam ir aprīkots ar ērtām vadības pogām, un vairuma modeļu svars nepārsniedz 225 gramus. Citiem vārdiem sakot, PocketBook ir viegli turēt un pārvaldīt.

Vēl viena e-grāmatu lasītāja priekšrocība ir iespēja ātri palielināt tekstu līdz ērtam izmēram. Tas ļaus ikvienam lasīt ar maksimālu komfortu un nenoslogojot acis. Turklāt PocketBook ir milzīgs grāmatu skapis, kurā var ērti ievietot tūkstošiem sējumu katrai gaumei. Un jūs varat aizmirst par grāmatu putekļiem uz visiem laikiem!

PocketBook un Ziemassvētku vecītis iesaka šādus modeļus: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Kāpēc PocketBook ir lieliska Ziemassvētku dāvana jūsu mīļotajam cilvēkam

PocketBook e-grāmatu lasītāji atšķiras ne tikai ar unikālām īpašībām, bet arī pēc izmēra un dizaina. Tas nozīmē, ka jūs noteikti atradīsiet modeli, kas lieliski derēs jūsu mīļotajam. Kompaktais un īpaši vieglais PocketBook Touch Lux 5 sarkanā krāsā, kas ietilpst jebkurā rokassomiņā, vai liels un stilīgs PocketBook InkPad Lite darbam ar dokumentiem? Vai arī varbūt jūsu ierīcei jābūt ūdensizturīgai vai ar audio atbalstu? Tas ir jūsu ziņā!

Turklāt e-grāmatu lasītājs ar lielu ekrānu ir lieliska ierīce romantiskai lasīšanai pārī. Visi mūsdienu PocketBook modeļi ir aprīkoti ar priekšējo apgaismojumu vai SMARTlight tehnoloģiju, lai jūs varētu lasīt jebkurā vietā un laikā: lidmašīnas salonā, aptumšotā telpā pie kamīna vai pat pārgājienā zem zvaigžņotām debesīm.

PocketBook un Ziemassvētku vecītis iesaka šādus modeļus: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Kāpēc PocketBook ir ideāla Ziemassvētku dāvana jums

Ar visām šīm dāvanām ģimenei un draugiem ir svarīgi neaizmirst par sevi! Trūkst svētku noskaņojuma? Iepriecini sevi ar ilgi gaidīto e-grāmatu lasītāju zem Ziemassvētku eglītes, jo kurš gan cits bez tevis paša zina, kas tieši tev vajadzīgs!

Neatkarīgi no tā, kuru PocketBook ierīci izvēlēsieties, jūs iegūsit e-grāmatu lasītāju ar acīm drošu E Ink ekrānu, visu populāro formātu atbalstu (grāmatu, grafikas un dažos modeļos - arī audio), modernu dizainu un akumulatoru, kas paredzēts vienam mēnesim aktīvas lasīšanas bez uzlādes. Jūsu jaunajam e-grāmatu lasītājam var būt krāsains ekrāns, tas var būt ūdensizturīgs un nodrošināt ērtu lasīšanu pat tumsā, pateicoties priekšējam apgaismojumam vai SMARTlight funkcijai.

PocketBook un Ziemassvētku vecītis iesaka šādus modeļus: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Atpakaļ
Aa HD